Nyt

Ifølge tyske medier hed det i en melding mandag, at der i forbindelse med et bryllup i delstaten Nordrhein-Westfalen ved byen Bad Oeynhausen lørdag blev skudt ud af en bil i forbindelse med et tyrkisk bryllup.

Skuddene skulle være affyret af den tyrkiske brudgom mens han sad i en bil der kørte.

Ingen skulle være kommet til skade under skyderiet. Efterfølgende stoppede politiet bilen og otte andre der kørte i følge med denne. I forbindelse med stopningen og kontrollen af bilen med brudgommen kom det i følge politiet til en kraftig diskussion med 25 mænd fra følget. Politiet måtte som følge heraf spærre et spor på motorvejen A2 i retning af Hannover, da det kom til farlige situationer.

Der er jævnligt sager i Tyskland hvor medierne oplyser om farlige situationer ved tyrkiske bryllupper hvor der anvendes våben og skydes i luften.

BR24

ANNONSE