Nyt

Illustrationsbillede, fransk politi i aktion

Et usædvanlig brutalt drab ryster Frankrig. En ungdomsbande kørte først offerets hund over. Så kørte de hundens 23 år gamle ejer over, fordi hun ville vente på politiet. Derefter slæbte de unge hende flere hundrede meter efter bilen. Hun blev erklæret død på stedet.

Det var natten til søndag den unge kvinde var ude for at lufte sin hund i Lyon, skriver Le Parisien. Gerningsmændene skal være kommet kørende i stor fart og først kørt kvindens hund over. Men de gav sig ikke efter at have dræbt hunden.

Den unge kvinde blev derefter påkørt, før hun blev slæbt efter bilen flere hundrede meter. Livet stod ikke til at redde, og det var brandmændene som først ankom gerningsstedet som erklærte kvinden død.

ANNONSE

Frankrig er i chok over råheden i det brutale drab. Politiet har pågrebet tre unge mænd, som selv meldte sig til Lyon-politiet. De sidder nu i varetægt.

– Vidneafhøringer, samt teknisk og taktisk efterforskning af politiet pågår for at få afdækket de eksakte omstændigheder omkring denne unge kvindes død, informerede anklagemyndigheden til Lyon Mag søndag.

I følge netstedet er den angivelige chauffør blandt de tre varetægtsfængslede.

I følge avisen Lyon Capitale har politiets efterforskning så langt konkluderet, at den unge kvinde havde løftet hunden op da bilføreren kolliderede med dyret. Han kørte da angivelig over offeret fordi hun ønskede at vente på at politiet skulle komme, før han og kammeraterne stak af fra stedet.

ANNONSE