Nyt

 

Nu vælter det igen ind med afghanere – over 29.000 i første kvartal 2018 hvor det for hele 2017 var 45.259 Det oplyser Tyrkiets indenrigsminister Süleyman Soylu onsdag den 25. april 2018 ifølge en artikel i det østrigske Österreich under overskriften ”Tyrkiet advarer imod ny flygtningestrøm”.

Ifølge samme artikel blev 7.100 migranter ellers fløjet tilbage til Afghanistan i april måned, med henvisning til lobbyorganisationen ”Amnesty International”. Denne tilbagesending har været omtalt i flere andre medier. Åbenbart har Tyrkiet ikke de samme problemer med, at sende migranter retur som landene i EU eller også har de ikke den samme lyst til at beholde den.

Tyrkiet er gennemgangsland for store dele af migrantpresset fra lande som Afghanistan og Iran udover der tidligere kom mange fra Syrien.

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Læs også