Nyt

Den ældste bror til den 17 år gamle syrer, som knivstak og næsten dræbte den 24 år gamle Vivien K. i Burgwedel den 25. marts, fortæller til Die Welt at han er ked af det som skete, men at kvinden havde provokeret hans bror.

Det han siger, lyder nærmest som en bortforklaring:

– Hun sagde rigtig, rigtig mange grimme ord, som jeg ikke kan gentage. Det sker ikke uden videre at kniven kommer frem og kvinden rammes. Der må altid være gjort eller sket noget på forhånd.

Det virker som om det den ældste bror vil lære verden, at man ikke skal ytre krænkende ord – og da ganske særligt ikke, hvis man er en kvinde, vantro sågar, som har den frækhed at henvende sig til en mand.

ANNONSE

Det at kvinder ikke skal være for freidige overfor muslimske mænd i Tyskland, fik også Aline Kern at mærke under exodus i 2015. En «flygtningefamilie» fra Syrien ville ikke have at denne ejendomsmægler skulle vise dem, hvilken bolig Tyskland kunne give dem til leje, for hun havde set mændene i øjnene, og det er upassende.

Multikulturens Tyskland er blevet en brandtomt.

 

 

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE