Kommentar

Billedet: Hvis medierne havde fungeret som medier, ville de have spejlet udviklingen i samfundet, men det gør de ikke. Der findes eksempelvis næsten ingen billeder fra parallelsamfundene. Man finder uhyre få billeder af gadelivet i de europæiske byer. Fra et område som Molenbeek i Bruxelles findes det bare nogle få, mens der findes mange billeder i forbindelse med politiets aktioner. Det giver indtryk af en militarisering, men viser ikke hvad sikkerhedsopbuddet er en reaktion på. Her er Ann Vercammen og Tarek Chatt på patrulje i Molenbeek. Det blik, den ene af dem sender, er meget sigende. Billedet er taget 18. august 2016. Foto: Francois Lenoir/Reuters/Scanpix

En undersøgelse, udført af professor Ednan Aslan ved universitetet i Wien, viser at islamiseringen af Europa finder sted næsten uhindret: I Tyskland mener nu 47% af alle muslimer, at sharialove er vigtigere end tysk lov. I Sverige er det tilsvarende tal 52%. I England har man i det dulgte indført ca. 85 shariadomstole, hvilket skaber et system med forskellige regler for forskellige etniciteter.

Jo flere muslimer europæiske lande får, desto stærkere står islam, sharialovgivning, parallelsamfund og den islamiske kolonimagt, og desto svagere står frihed, lighed, demokrati og det europæiske. Der er ikke mere at diskutere: Enten forbyder man sharialove, eller også får man sharialove. Hvad vil du? Hvad vil det «nye» FrP-drejede Arbeiderpartiet?

De venstreorienterede flerkultur-globalister ville skabe en ny samfundsform, for de var ikke tilfreds med deres egne lande og egne folk. De syntes, at deres egne trygge, veldrevne og stabile lande var for monokulturelle, racistiske og etnisk konforme, fyldt op med hvide mennesker, som har skylden for alle den tredje verdens problemer. Derfor inviterede de den tredje verden til et nyt fællesskab. Sammen skulle vi udmejsle et nyt, retfærdigt samfund baseret på «flerkultur», og alle som kom hertil, skulle få velfærd og frihed, samtidig med at de skulle kunne dyrke deres egen kultur og ukultur, sådan at vi europæere kunne lære at blive rundhåndede, inkluderende og mindre racistiske. I dette stupide projekt fra slutningen af 1970’erne var der indlejret tre enorme fejltagelser.

For det første har vi ikke skylden for den tredje verdens krige, fattigdom og problemer. Tvært imod: 60 år og tre generationer efter kolonivældets afvikling  har landene i den tredje verden haft mere end nok tid til at sætte skik på sig selv. Dermed har de selv ansvaret for deres situation. For det andet var europæerne efter 2. Verdenskrig allerede generøse, inkluderende og vaccineret mot racisme.

ANNONSE

De enfoldige flerkultur-globalister forstod ikke deres egne samfund og konstruerede problemer, som knapt fandtes i Europa. For det tredje var en af de  religioner de inviterede, slet ikke generøs, inkluderende og flerkulturel. Den er tværtimod grådig, aggressiv og monokulturel og har ingen som helst interesse i at blive en del af et nyt fællesskab eller at lade sine troende adoptere «flerkultur» eller «mangefold» gennem den magiske trylleproses «integrering», som ingen kan forklare, men som alle har klamret sig til som en løsning i fyrre år. Absurd nok.

Islam er ikke en religion. Det er en politisk ideologi, forklædt som en religion.

Islam er en kulturkannibal, som har spist lande og folk i 1400 år, og forandret Midtøstens mangefold til noget, som er ensrettet mod Mekka. Islam har nemlig verdensherredømme som udtalt, helligt mål, og dette imperie skal styres gennem Allahs politiserede lovværk, som ingen har ret til at kritisere eller sætte sig op imod. Og er man først blevet slugt af islam, er der dødsstraf for at forlade troen. Dét alene burde have fået globalisterne til at sige: «Nej, vent nu lidt …». Men  nej da.

Ved at behandle det politiske monster islam som enhver anden religion, lykkedes det dem at ødelægge deres egne velfungerende europæiske lande. For med på Koran-læsset fulgte naturligvis sharialove, som er noget helt unikt for islam: Det er Allahs 1400 år gamle regelværk, som muslimske lande styres efter, og vær sikker på det: Præsteskabet i Iran og Saudi-Arabien «misfortolker» ikke islam. De kender islam langt bedre end vantro vestlige politikere. Sharialove fungerer sammen med haditherne, og til sammen detailstyrer de hvordan muslimer skal leve, tænke og te sig, efter modellen «det perfekte menneske» Muhammed – som måske er det mindst perfekte menneske, jeg kan komme på i farten.

Islam er altså ingen religion. Koranen, sharialove og hadither gør islam til en totalitær politisk ideologi på linje med kommunisme og nazisme, bortset fra at førstnævnte angivelig kom fra gud selv. Hvem kan argumentere mod eller sætte sig op mod noget sådant? Det bliver uangribeligt, og islam tolererer ingen angreb. Resultatet er mindst lige så dødeligt og forfærdeligt som alle de andre totalitære ideologier, Europa har sloges med i de sidste hundrede år.

Disse linjer ville få mig arresteret i Iran, for fakta bliver ikke tolereret. Men noget endnu farligere er sket: Pludselig er det heller ikke tilladt her i Europa at sige sandheden om islam eller Muhammed. Det er «hadkriminalitet mod en folkegruppe», som om tro var en etnicitet. Du risikerer tiltale, og hvem gavner dét? Siden hvornår blev religionskritikere, ateister og politiske dissidenter fjender af Europas demokratier? Dette viser med hvilken magt islam har troldbundet europæiske politikere og medier. Og det viser, hvor langt islamiseringen er kommet – en politisk erobring, som slet ikke har tænkt sig at bremse op eller stoppe: Ideologien fra 600-tallet har sit helt eget momentum, og ingen kan kontrollere eller styre den. Men den stoppes, ellers sluger den hele samfundet – som vi ser det i f.eks. Iran.

Europæiske ekstremister forsvarer islamiseringen.

Det er ikke islam, som tilpasser sig Europa, som flerkulturens fjolser håbede og lovede. Det er Europa, som langsomt falder på knæ og tilpasser sig islam, og globalisterne beskytter islam lige så energisk og intenst som broderskabets medlemmer. Globalisterne kan ikke få nok. De vil fortsætte på samme kurs, nøjagtig som før, og alle problemer skal løses med de samme ikkeløsninger, som ikke har løst noget som helst i løbet af fyrre år. De undergraver deres egne samfund, deres eget folk, deres egne love, deres egen frihed og fremtid, og det på vegne af en fremmed gudetro, ideologi og våbenmagt, og de er stolte af det. Disse vestlige ekstremister (eller forrædere, som de nu kaldes stadig oftere og mere højlydt i Europa) viger ikke en tomme i forsvaret af islam, selv om de ikke er muslimer, og selv om islam er lige så farlig for dem som for alle andre. Ingen bremser, betænkeligheder eller tiltag accepteres. Flerkultur skal lykkes, uanset hvor mislykket den er.

EU-minister Dimitris Avramopoulos er en af dem, og han sagde nylig: «Vi kan ikke, og vil aldrig være i stand til at stoppe migration.» Jaså? Hvorfor kan vi ikke dét, og hvem har bestemt det? Han fortsætter: «Når alt kommer til alt, må vi være parate til at acceptere migration, mobilitet og mangefold som den nye norm, og sammenknytte vores politik i overensstemmelse dermed». Hvorfor vi dét? Hvorfor  vi acceptere, at Europa koloniseres af politisk islam? Hvorfor vi acceptere, at en 1400 år gammel krigersk ideologi spreder sig frit og beskyttes mod kritik gennem vestlig lov? vi virkelig acceptere dét? Siger hvem? På vegne af hvem eller hvad? Det får du aldrig noget svar på, for påstandene er løgnagtige.

En undersøkelse fra England i 2016 viser, at 43% af britiske muslimer «mener at dele af det muslimske lovværk bør erstatte britisk lov», mens bare 22% var imod. (Og de 22 procent kan sikkert leve med sharia, hvis det kommer.) En anden undersøgelse viser, at næsten en fjerdedel af muslimerne i England støtter indføring af sharialov i nogle områder af England, hvilket burde skabe panik i et fungerende demokrati. En stat, som styres med to forskellige lovkomplekser afhængig af område, etnicitet og gruppetilhørighed, har nemlig bare ét navn: apartheid.

Enhver, som forsvarer islams spredning af sharialov i Europa, arbejder altså for indføring af europæisk apartheid. Et studie fra 2014 blandt marokkanske og tyrkiske muslimer i Tyskland, Frankrig, Holland, Belgien, Østrig og Sverige viser, at op til 75% mener, at der kun findes én tolkning af Koranen, og 65 % sagde, at sharialove er vigtigere for dem end tyske love. Det har ingenting med «mangefold» at gøre. Men dét er ikke det værste.

Det værste er, at tallene forværres. Hele tiden. For muslimer vil have mere islam. Altid lidt mere islam. Der bliver aldrig for meget islam. Ingen fra ummaen siger «nej, nu er der edderbroderemig nok islam her». Eller hvad, Hadia Tajik? Hvad siger du, som er Norges mest moderate muslim? Er der nok islam i Norge nu? Skal vi sige stop, før der bliver endnu mer? Bør vi forbyde sharialove, før de sniger sig ind hos os? Det bliver spændende at se, hvad næstformanden i det nye Arbeider-højreparti siger til dét. Hvis hun siger noget …

Ingen tegn på sammenhold eller «det nye vi». 

Muslimske holdninger til Europa rokker sig ikke en millimeter i vestlig retning. Tvært imod bevæger de sig klart og tydeligt i islamisk retning, og de trækker Europa med sig. Det findes intet «euroislam», og noget sådant er ikke i færd med at udvikle sig, sådan som flerkultur-globalisterne og deres smilende broderskabsmedlemmer hævder for at dæmpe den angst, som bygges op blandt europæere. Tvært imod beviser tallene, at hele det gigantiske samfundseksperiment «flerkultur» har fejlet totalt og katastrofalt, og endnu værre: Det har ikke længere nogen mulighed for at lykkes, for situationen er blevet altfor betændt og splittet. Intet kan lappe den flerkulturelle drøm sammen, for indvandrerne vil ikke have det, og europæerne har fået nok. Der har du støbeskeen for Arbeiterpartiets nye højredrejede indvandringspolitik. Der har du forklaringen.

Vor rigdom vil altid tiltrække horder af fattigfolk. Magt og territorium lokker altid islam. Derfor er det livet om at gøre for Europa. Og Norden. Op til 2018 ville en indrømmelse af så enkle fakta afsløre elitens katastrofale naivitet, derfor får selvbedraget lov til at stå på, så lenge det kan, på bekostning af Europas kvinder, ytringsfrihed, tryghed og velfærd. Lidt må man jo ofre for at slippe for at indrømme, at man har kvajet sig. Men nu går det ikke så meget længere.

Det forstår Arbeiderpartiet og deres kyniske ligesomleder. (Jeg har kaldt ham «Brugtbilssælgeren på Youngstorget», og jamen lever han op til det image.) Det er derfor Ap gravede en indvandrer frem fra den ene dag til den anden og adopterede hele FrP’s indvandringspolitik. Poff! Det samme gør de danske socialdemokrater. Også de ser, hvorhen vinden blæser, så nu vil skandinaviske socialdemokrater opbygge en ny myte, som de skal bruge til at fiske efter glemsomme vælgere: «Vi vil føre en hård indvandringspolitik og vil tage vare på vore egne lande». Yeah, right. Blind høne finder også korn.

Denne historiske kovending er højst sandsynlig et aftalt nordisk spil. Det er kun lidt under tre år siden Ap ydmygede regeringen ved at gnide deres næse i 10.000 «flygtninge», bare for at bevise hvem der er «mest generøse» i dette land. Nu er hele flerkultur-politikken blevet pinlig, asylsøgere er blevet en belastning og islam er blevet et åbenbart problem. Derfor er den brugte bil, Jonas sælger, blevet omlakeret. «Køb nu! Cheese!» Din frække, lille røver …

Flerkultur er og forbliver en drøm fra Disneyland.

Lederen for PST, Benedicte Bjørland, sagde i januar 2016 at «man kan ikke gå ud fra, at de som ankommer automatisk vil adoptere det norske samfunds normer og regler». Men det er netop dét, som er fundamentet for den flerkulturelle galskab. «Det Nye Norge» som Arbeiderpartiet og vor egen konge har omfavnet og solgt så inderligt, er i bedste fald en drøm fra Disneyland og i værste fald en livsfarlig løgn. PST-chefen peger på det problem, som flere og flere europæere ser så krystalklart: Alt som var godt i Europa, er ved at blive byttet ud med alt som er skidt i Midtøsten. Man kan nemlig ikke importere hele verden og samtidig tro, man kan bevare det samfund man havde. Det er rablende galskab. Hvad tænkte de på?

Muslimer er ikke onde i sig selv. Skræmmende mange er lige så uvidende og ignorante som venstresiden om hvad islam egentlig er og hvad islam er i færd med at gøre med Europa. De er også helt uvidende om hvad denne ignorance kan koste dem: Deres hjemlande er ikke i kaos og krig på grund af Vesten, kolonialisme, USA eller Israel. De er i kaos på grund av islam. Intet andet. Islam er ikke i stand til at skabe gode, velfungerende, trygge og fredelige lande – for da ville det være sket for længst. Islam ødelægger lande, folk, kulturer og mangefold, og skaber en monokultur præget af had, vrede, frustration, hykleri, korruption, undertrykkelse, dumhed, uvidenhed, kvindehad, jødehad, overfladisk konformitet og dybtliggende klanproblematik – med kvinder klædt, som mænd forlanger, og mænd klædt  i en aura af macho-overlegenhed og tom religiøs gruppetænkning. Vinder islam i Europa, så bliver Europa den samme katastrofe som de islamiske lande. Punktum.

Eneste umiddelbare forsvar er at totalforbyde sharialove. 

At forbyde Koranen kan virke fristende, men vi genopbygger ikke Europa ved at forbyde bøger og kneble ytringer, vi ikke bryder os om. Sådanne totalitære løsninger er noget «hatespeech»-ekstremisterne går i brechen for, for at aflede opmærksomheden fra deres eget havari. Vi skulle hellere riste det sludder Koranen indeholder over en sagte ild, og le af Muhammeds skrøner fra oldtiden, sådan de fleste nordmænd gør, når ingen lytter. At forbyde islam er også umuligt, for man kan simpelthen ikke bestemme, hvad folk har i hovedet. Vi kan ikke indføre Sovjetunionens metoder for at forhindre kalifatets metoder i at sprede sig, det bliver at kaste babyen ud med badevandet.

Men at forbyde et fremmed lovværk/regelværk som skaber apartheid og underminerer vore egne love? Se, dét kan gennemføres i et demokrati. Det vil skabe ændring, skabe hindringer for fundamentalismen og gøre det meget vanskeligere for politisk islam at sprede sig. Og et sådant forbud kan ingen strengt taget modarbejde med bare en snert af logik, for hvem vil vel have apartheid i Europa? Et sted må vi sætte foden ned, og sharialove har intet at gøre i et demokrati. Få uvæsnet væk! Eller få mer af det. Vælg nu!

Linker: gatestoneinstitute.org  israelnationalnews.com

ANNONSE