Kommentar

Søndag 18. marts afholdtes en stor demonstration for ytringsfrihed på Speakers’ Corner ved Hyde Park, og tusindvis af ytringsfrihedstilhængere var stimlet sammen. Samtidig mødte også flere modstandere op, og der opstod tumulter. Det lyder som en Monty Python sketch, men i Europa 2018 er det altså nødvendigt at arrangere et opråb for ytringsfrihed…ved Speakers’ Corner af alle steder. Hvordan i alverden blev det nødvendigt?

Denne hændelse kan mørklægges på mange måder. Man kan lade være med at skrive om den, som mainstream media har gjort. Man kan påpege, at den famøse gadedebattør Tommy Robinson holdt appellen, og hvor han dukker op, bliver der altid opløb og uro. Man kan hævde, at han samler højreekstreme kræfter, som flokkes omkring hvad som helst af kritik mod eliten og den måde samfundet styres. Man kan skyde skylden på paranoia og konspirationsteorier, som venstresiden jo altid gør, når nogen hævder, at ytringsfriheden er under pres. Men baggrunden for denne hændelse var usædvanlig, og værd at ofre nogle linjer på.

Aktivister som vil tale om ytringsfrihed bliver arresteret

Forholdet var det, at den tidligere leder af English Defence League Tommy Robinson ikke holdt sin egen tale. Han medvirker ikke længere hos Rebel Media, men optræder på egen boldgade. Robinson holdt en tale skrevet af Martin Sellner, den østrigske profil fra ungdomsorganisationen Generation Identity. Sellner var nemlig forhindret i at holde sin egen tale på dette folkemøde for ytringsfrihed, fordi han ikke slap ind i England. Han og hans følgesvende blev stoppet af britisk politi, frataget deres telefoner og placeret i varetægt med hjemmel i Englands nye terrorlove. Ja, du læste rigtigt. Vi tager det én gang til:

ANNONSE

Generation Identity, Europas ungdommelige national-konservative organisation, ønskede at holde en tale FOR demokrati og ytringsfrihed ved Speakers’ Corner i England, fordi ingen konferencesal ville huse dem. Tyg lige på det. Speakers’ Corner er selve udgangspunktet for vestlig ytringsfrihed, hvor både Marx, Lenin og Orwell har kunnet tale frit, akkurat som tusindvis af andre har gjort gennem hundredvis af år. Men GI blev altså stoppet ved grænsen og slap ikke ind i England – i modsætning til  krigføre mænd uden pas og ID-papirer fra krigszoner, hvor man hader både England og ytringsfrihed. Tankevækkende, ikke sandt? Vel – ikke for venstresiden. De synes, det er superfint! Mer af det!

Denne tale var heller ikke sludder og vrøvl med genklang hos tre ivrige tilhørere, hvilket jo ikke er usædvanligt ved Speakers’ Corner. Dette var en velbegrundet bekymring for ytringsfriheden i Europa, som altså samlede tusindvis af tilhørere, og titusindvis på streaming – hvilket igen bekræfter, at bekymringen for ytringsfriheden er noget, mange deler. Den samler også voldelige og vrede modstandere, hvilket er spektakulært nok, men her er pointen:

Det burde være totalt unødvendigt at holde en sådan tale i London i 2018.

Og det burde have været fuldstændig latterligt ved Speakers’ Corner. Når det er blevet provokerende og krænkende at snakke om ytringsfrihed ved Speakers’ Corner, så er vi kommet et stykke ned i den totalitære malstrøm, globalisterne insisterer på. Hvis ikke det er historisk, så ved jeg ikke, hvad er. I talen Sellner skrev, sagde Robinson bl.a:

But this time I did not want to let them win! It was about principles! My last refuge was Speakers’ Corner. I remembered my mother telling me about that special place when I was a child. It seemed almost magical to me. A place where everyone, without exception, could just stand on a box and start to speak to those who wanted to listen. I have always loved this tradition of Speakers’ Corner, which seemed very British to me.

But I came only to see that this tradition — the tradition of freedom of speech in the United Kingdom — is dead. Your Country is blocking you from challenging ideas from the outside. This is a disgrace to our democracy. I should be speaking in neat, warm a conference room right now, and you should be sitting in comfortable chairs. Instead, I’m in my cell and you are on the street in a standoff with the enemies of freedom of speech.

And this is very telling! Today there is a war going on for our freedom of speech. This war is being fought on the streets, by you!

Det er ingen «konspirationsteori» at ytringsfriheden er under angreb i vestlige lande. Gennem mange år har Sverige haft næsten total ytringsstop for islamkritikere eller enhver, som vil modarbejde flerkulturen og udfordre det nye på-skrømt-sammenhold, som glatte smilende politikere sælger ved siden af de koranklodser, de har sat ud. Stadig flere eurolande indfører love mod «hadtale», hvor man altså har gjort motivet til det strafbare, og ikke selve handlingen. Ytringer, som kan opfattes som «krænkende», giver enhver psykopat magt over den, som ytrer sig, og beviserne består af abstrakte følelser og ikke konkrete objekter. Risikoen for justitsmord er dermed gigantisk, men venstresiden er også ligeglad med det. Mer af det også! De har nemlig ikke noget valg: De  følge denne sti mod demokratiets undergang:

Når islam kommer ind, må ytringsfriheden ud

Efterhånden som svaghederne, farerne og de ødelæggende fejlslutninger i det flerkulturelle samfundseksperiment bliver tydelige for flere og flere borgere, bliver det også nødvendigt at blive mer og mer totalitær for at forhindre misfornøjelsen i at sprede sig. Til at begynde med listede man bare lige så stille indvandringen fra ulande igennem. Da det blev lidt for tydeligt, hvad der foregik, gjaldt det om at sælge en drøm om en større og bedre verden. Da det ikke længere virkede, blev det vigtigste virkemiddel at mobbe folk til at holde kæft gennem beskyldninger om had, hetz, fremmedgørelse, splittelse, nazisme, racisme og højreekstremisme. Nu virker det imidlertid heller ikke så vældig godt længere. Problemerne, som venstresiden og globalisterne har skabt, er blevet for store:

Fra nu af og fremover vil det derfor være vigtigere at stoppe fakta fra at spredes samt at stoppe munden på flerkultur-dissidenter og ateister, som kritiserer islam. De vil gøre det strafbart at sprede sandheden om flerkultur, islam og globalistiske politikere og den politik, de faktisk har ansvaret for at have gennemført. Hvorfor? Fordi globalisterne ikke vil have skylden for det, som er i færd med at ske med Europa. De vil ikke have skylden for, at koranklodserne, voldtægterne og utrygheden spreder sig.  I stedet vil de lægge skylden på kritikerne af flerkulturen. Havde det ikke været for dem, ville alt være gået godt og utopia ville have været nået.   

Problemet er, at kritikerne af flerkultur og islam kan tage til genmæle og påpege fakta. Dermed er det eneste forsvar at stoppe munden på højresiden med censur, og få kritikere smidt i fængsel. Som venstresiden altid har gjort gennem 100 år.  Alt i «det godes» tjeneste, naturligvis.  De vil bare stoppe folk, som «splitter samfundet». Alle, som hævder at flerkultur og islam er farlig for samfundet er «racister». Som om islam nogensinde har samlet noget land eller kultur, det har overtaget. Underkastelse fører aldrig til noget godt.

Samme censurtendenser i alle europæiske lande.

I Frankrig sagde præsident Macron fornylig, at han ønsker sig en lov mod «falske nyheder». Hvis det bliver virkelighed, vil alle, som ikke publicerer det, som den franske regering til enhver tid definerer som «ægte nyheder», blive suspenderet. Hvis de befinder sig i udlandet, kan de blive blokeret med tekniske løsninger. Facebook og Twitter er med på vognen.

Det symptomatiske er, at islamiske publiceringer, som drypper af had mod Vesten, demokratiet og hvide mennesker, ikke er på listen over «hadtale» eller «fake news», selv om de påstår, at Muhammed samtalede med en gud og red på et flyvende æsel. Artikler, som påstår, at muslimer, som begår terror, er muslimer, bliver regnet som «falske nyheder». Skægmænd, som rasende siger, at islam skal overtage Frankrig og Europa, er der ingen som reagerer overfor. Men så er det jo fakta, så da er det bedst ikke at nævne det. «Fake news» kommer altså bare fra højresiden og religionskritikere – hvis nogen ikke skulle have opfattet det.

Dette er en skæbnetid, hvor venstresiden og globalisterne ønsker at smide hele den europæiske arv fra Oplysningstiden med sekulære lover og ytringsfrihed over bord til fordel for islam. Alt for at skjule resultaterne af deres egen katastrofale politik og hindre kritikerne i tage kontrollen over den politiske udvikling tilbage. Venstresiden vil nemlig aldrig give sig: De vil indføre censur, før de indrømmer, at multikultur og globalisme skaber farlige resultater. Det viser optrinnet i Hyde Park. Martin Sellners tale kan læses i sin helhed her.

http://www.breitbart.com/london/2018/03/18/thousands-gather-londons-speakers-corner-hear-tommy-robinson-deliver-banned-right-wing-activists-speech/

Den eneste kur er, at du spreder dette budskab og sørger for, at flere og flere kommer på banen og engagerer sig. Det er nu det gælder, ellers bliver det for sent. Del denne og andre artikler fra Document. Men vær forsigtig, så du ikke risikerer dit eget job – demokratiets modstandere har nemlig ingen skrupler. De kontakter gerne din chef og sladrer om, hvor ekstrem du er og hvor krænkede, de er. Alt i «det godes» tjeneste, naturligvis. De er jo så utrolig gode. Tror de.

Og  du? Vær ikke gratist i demokratiet. Abonnér på Document.dk med et lille månedligt beløb. Det er her du finder True News, og kører vi tom for støtte, så bliver der stille.

Jeg siger det bare.

Linker:   breitbart.com   gatestoneinstitute.org

</p.childnodes.length;e++){var>

ANNONSE

Læs også

Læs også