Nyt

Det hvide Hus oplyser at Donald Trump vil frigive FISA-rapporten om hemmelig overvågning fredag. Formelt sendes den tilbage til Repræsentanternes Hus, som kan vælge at offentliggøre den øjeblikkeligt.

Den eksplosive rapport kan altså ventes i morgen. Demokraterne og FBI har gjort alt, hvad de kunne for at blokkere publiceringen, hvilket ikke er så mærkeligt, da det er deres «collusion» som afsløres.

Det eneste, de ser ud til at have opnået er, at FBI må overstrege nogle detaljer. Hvis de detaljer er væsentlige, vil der komme lækager. Hvis rapporten siger det, lækagerne har fortalt, vil offentligheden kræve at få hele sandheden at vide.

FBI-ledelsen kan komme crashing down, det samme kan toppen i justitsministeriet, folk i State Department og tidligere Obama-topfolk. Vi har ikke hele billedet, alle detaljer, men FISA-rapporten markerer et vendepunkt.

ANNONSE

Venstresiden og medierne har pisket en Russia-collusion-stemning op. De har bare ventet på at Bob Mueller skulle levere dem Trumps hovede på et fad. Men tiden er gået og beviserne er udeblevet.

Nu er der flere som siger det lige ud: Der findes ingen beviser.

I mellemtiden er der kommet bevis på en stor sammensværgelse, først for at frikende Hillary og hendes folk, derefter for at svine Trump til, og da det heller ikke lykkedes, at sprede rygterne om at han var Putins mand.

Når det kommer så langt, at FBI bruger en skidtspand som modkandidaten har betalt for, og som er leveret af russerne, har FBI kompromitteret sig selv.

Kompromitteret sig har også alle de medier, som har distribueret løgnene: nedtoningen af Hillarys omfattende korruption, hendes samarbejde med Putin, og skidtspanden mod Trump. At medierne fortsætter med at sprede løgnene om Trump er selvforsvar. De forstår, at de risikerer samme skæbne som Hillary-folkene: At stå æreløse og afklædt tilbage.

 

ANNONSE