Kopierede/fra hoften

En rystelse går gennem verden efter Donald Trumps overbevisende sejr ved det republikanske primærvalg i Iowa. Alverdens globalister i World Economic Forum, WHO, FN, diverse Dybe Stater og bureaukratiske apparater samt deres tjenere i medierne har fået sig et chok. Alt tyder nemlig på, at nationalisten og populisten med det orange hår bliver kandidat ved det amerikanske præsidentvalg i november. Og han kan tilmed gå hen og vinde, altså hvis der ikke bliver snydt – som er en nærliggende mulighed.
Og måske vil det folkelige oprør mod plutokraterne og de indspiste eliter, som Trump er bannerfører for, sprede sig til andre vestlige lande. Der har allerede været tegn på det ved de seneste valg i Italien, Argentina og Holland, og nu holder de hollandske og tyske bønder massedemonstrationer ved at blokere vejene i protest mod myndighedernes Greta Thunberg-agtige vanvid.
Stadigt flere almindelige mennesker er begyndt at tvivle på påstanden om de menneskeskabte klimaforandringer og indser, at hysteriet har meget lidt med klima at gøre, men alt at gøre med de permanente magthaveres umættelige trang til at koste rundt med befolkningerne.
Sådan ser de superrige globalister naturligvis ikke på dagens udfordringer.
Nede i Davos, hvor verdens mægtigste mænd i disse dage er samlet, advarer Philip Hildebrand, der er vicedirektøren for Blackrock, verdens største investeringsselskab, (som rapporteret af Daily Telegraph), mod Donald Trump, som han mener udgør en ”fundamental” trussel mod Europa. Hildebrand følger i hælene på lederen af Den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, der også udtaler sin frygt for Trump, som hun tror vil ødelægge Europa.
Interessante betragtninger fra den globalistiske elite, der har undergravet Europa ved at promovere en masseindvandring af muslimer og afrikanere i den hensigt at ændre verdensdelens demografiske sammensætning, idet de regner med, at det vil være des lettere at sikre den fortsatte omfordeling fra de fattige til de rige.
Verden kan forekomme indviklet og uoverskuelig, men er i grunden ikke så svær at forstå. Vi er vidner til en klassekamp mellem de megarige plutokrater og den jævne befolkning, som hæger om deres nationalstater, fordi der ikke er andre til at forsvare dem. Davos-folket farer verden rundt i privatfly, mens deres tjenere i medierne bombarderer jævne danskere, tyskere, hollændere, amerikanere osv. med propaganda om klimaforandringer, verdensmål, onde hvide mænd, 117 køn, antiracisme og anden galskab.
Jeg skal undlade at citere Karl Marx, men han ville have nikket genkendende til den situation, vi i dag står i.
Mændene fra Davos hader Trump og vil gøre hvad som helst for at holde ham fra magten, fordi han har gennemskuet dem og har valgt at stå på folkets side. Det slipper ingen godt fra.
ANNONSE