Kopierede/fra hoften

Vrede bønder i mange lande gør oprør mod den vanvittige grønne politik, der truer med at sende verden ud i økonomisk katastrofe og krig. Fra Holland til Sri Lanka kæmper disse landmænd også for os.

Vestens eliter har tilsyneladende mistet forstanden. De har trukket sig tilbage fra virkeligheden som helhed. Vores såkaldte ledere opfører sig som zombier på en mission for Klaus Schwab, og lader gladeligt millioner af mennesker sulte i dag, for at prale af, at de måske “redde verden” i år 2100.

Solen skinner, der er klimakrise. Hvis det regner, er der klimakrise. Hvis der opstår ekstrem kulde? Ja, så er der klimakrise.

Biden taler om at erklære en nødsituation for klimaændringer. Og som altid er jordens ende nært forestående.

Med hver eneste politiske beslutning bliver det mere og mere klart: Alt går efter planen. Energikrise, fødevarekrise og en massiv konfiskation af private midler til gavn for stat, kommuner og et erhvervsliv, der ikke skaber noget af værdi, men lever af ren profit.

ANNONSE

Dette er den ønskede politik. Vi lever midt i The Great Reset. Og det er os almindelige mennesker, den arbejdende, skattebetalende middelklasse, der skal betale regningen.

They continue to peddle the very politics of eco-dread that is whacking farmers and the working class and storing up problems for us all.

Bondeoprør

Net Zero-ideologien tager ikke menneskelige hensyn, det er under den nye elites værdighed.

Som Norges tidligere premierminister Solberg udtrykte det: Penge er det mindste af problemerne. Som chefen i DNB, Norges største bank, med 14 millioner kroner i årsløn sagde: Vi må tåle lidt smerter.

Men bønderne gør oprør, i Holland, Sri Lanka, Irland og flere andre lande.

I en situation, hvor den idiotiske energipolitik allerede truer verden med en fødevarekrise, en situation som forstærkes af krigen i Ukraine, lykkes det Schwabs yndlingselev Marc Rutte at beslutte, at hollandske landmænd skal lukke for store dele af fødevareproduktionen.

Verden risikerer at sulte, og Ruttes løsning er at decimere fødevareproduktionen. Det kan ikke tolkes på anden måde, end at Rutte og resten af ​​WEF-brigaden faktisk ønsker mangel på mad.

So this is where we’re at – with a ruling class more invested in fact-lite narratives of apocalypse than in the basic responsibility of a society to make food.

This politics is best understood as luxury apocalypticism.

Eliten lider af en fetich for Armageddon. Men de forestiller sig ikke, at det er dem, der vil møde undergangen og nippe til deres champagne ombord på privatflyene på vej til eller fra Davos.

Foragten for «almindelige mennesker» ligger tykt i luften.

The dream of eco-doom is a simultaneously self-hating and self-serving political narrative.

Vender sig mod det moderne og mod folket

Den snakkende “Byg Bedre Tilbage”-elite har vendt sig mod moderniteten, der skabte en unik velstand, som verden aldrig har oplevet, og sandsynligvis aldrig vil opleve igen. Galskaben breder sig på alle områder. Klimagalskaben hænger sammen med kønshysteriet, racefokuset, krænkelseskulturen og massemigrationen.

I absolut alle spørgsmål vælger vores politikere den politik, der er mest skadelig for den befolkning, de er valgt til at tjene. Det er som at vågne op i et tilbagestående land.

Da industri og husholdninger foretrækker lave energipriser, gennemføres en politik, der sikrer, at priserne på el og brændsel eksploderer.

Da folk godt kan lide trygge rammer og en homogen befolkning, presser politikerne på med en masseindvandring, der destabiliserer og ødelægger hele Europa, samtidig med at tryghed erstattes af bandekriminalitet, terror og masser af voldtægter. Derefter fremmes antiracisme og kritisk raceteori for at forstærke skellet.

Da de fleste af os godt kan lide at have en vis frihed til at bestemme over vores egne bevægelser og vores egen krop, indfører politikerne lockdowns og obligatoriske vaccinationer uden påviselige positive effekter.

Da de fleste mennesker kan lide at spise, sikrer politikerne fødevaremangel.

Da de fleste forældre ønsker, at voldtægt af børn skal straffes, sikrer vores magthavere, at de, der voldtager børn, slipper for straf.

Bøndernes oprør sætter fokus på den helt igennem onde politik, der føres. For hvad skal man sige om politiske ledere, der nægter landmænd at producere mad?

‘Let us make food!’ ‘No!’ This, essentially, is the argument currently taking place between aggrieved farmers and workers and the green ideologues of the 21st-century bourgeoisie.

Bønderne i Holland fører an, eliten reagerer ved at åbne ild mod 16-årige. Landmænd i flere andre lande viser deres støtte: Tyskland, Polen, Belgien, Italien, Spanien og Irland. I Norge arrangeres en støttedemonstration i Bergen i dag, lørdag den 23. juli.

Norges regering gør absolut intet for at forbedre den situation, der har ført til de skyhøje energipriser. Støre tænder for vandhanen, og medierne lader ham i høj grad slippe afsted med det. At førende norske medier kan skabe et sommerportræt af en premierminister, der arbejder hårdt på at ødelægge norsk økonomi, er simpelthen chokerende.

Der er to år til næste folketingsvalg, hvor det kan være for sent. Det er nemt at rive ned, men ekstremt svært at bygge op. Desuden er det umuligt at se nogle reelle alternativer blandt partierne i Stortinget.

Anti-vestlig

Så at sige er hele det politiske miljø enige i planen: Vestens befolkning skal ruineres på grund af klimaet.

Klimaforanstaltninger for bønder i Irland kan føre til tab af 58.000 arbejdspladser i landbruget, og fødevareproduktionen vil blive stærkt reduceret.

Who would make food then? Graphic designers in Dublin?

I 1840’erne oplevede irerne kartoffelskimmel, som førte til hungersnød, omkring en million dødsfald og massiv emigration. Den irske befolkning blev reduceret med 25 procent.

Nu forsøger vores politiske eliter bevidst at genskabe hungersnød som et europæisk fænomen. Man må næsten stille spørgsmålet: Planlægger de at redde klimaet ved at reducere verdens befolkning? Hvis ja: Hvem skal ud?

Det er let at glemme de effektiviseringer, landbruget har gennemgået. Drømmen om økologisk landbrug er faktisk bare en drøm. Hvis vi skulle bruge 60’ernes landbrugsmetoder i dag, skulle vi fordoble arealet til madlavning. En anden mulighed er at reducere verdens befolkning.

It is truly bizarre that pressure is being put on farmers to cut back on emissions, which really means to produce less food. This captures just how entrenched, and unhinged, the cult of green thinking has become among the new elites.

Når politikere bruger mere energi på at fantasere om apokalypsen end at sørge for, at mennesker, der lever her og nu, kan leve gode liv, så er det tid til at reagere.

Det er gået alt for vidt. En selvforherligende elite ødelægger levebrødet for milliarder af mennesker, mens de selv lever som grever uden hæmninger. Pendlerboligskandalerne er blot et symbol på, at de føles som en særskilt menneskerace, højt over os blotte dødelige.

Der er ikke længere nogen tvivl: Der er ikke længere nogen grund til at stole på vores politiske ledere.

Vi skal bekæmpe klimahysteriet på alle vejkryds. Vi skal lade vores såkaldte ledere forstå, at vi siger nej til fattigdom, sult og en ny feudalisme. Vi må sige et klart NEJ! til The Great Reset.

Bønderne, der protesterer, er vores fortrop. Det er på tide, at de får vores fulde støtte. Fordi bønderne kæmper for os.

These farmers are fighting for us all

ANNONSE

Mest læst