Nyt

Den enighed i den tyske indvandringspolitik, som CDU / CSU og de socialdemokratiske SPD’er har nået under forhandlingerne rettet mod fortsat storkoalition i regeringen, er i praksis et rungende »Ja« til fortsat masseindvandring. Det viser detaljerne i aftalen udgivet i Die Welt.

I det såkaldte gennembrud i regeringsforhandlingerne erklærer koalitionspartnerne, at »flygtningekrisen er forbi« men loftet på maksimalt 220.000 asylansøgere om året – og ikke indvandrere i alt, som man først svagt kunne have håbet på – indebærer, at de mener, at det er helt acceptabelt at have en årlig asylindvandring, der svarer til næsten 30 procent af antallet af, hvor mange børn der bliver født i Tyskland.

I aftaledokumentet, der er resultatet af sonderingerne, hedder det udtrykkeligt, at migrationen skal kontrolleres og begrænses således, at »en situation, som den i 2015 ikke vil gentage sig«. Men det er ikke præciseret, hvordan dette skal sikres. Kvoten på 220.000 er klart over den nuværende høje indstrømning på 15.000 om måneden, og den vil således ikke være svært at håndhæve i tilfælde af en ny eskalering i trafikken. Men hvad sker der, hvis der kommer yderligere til?

ANNONSE

Derudover bliver den lidt strengere politik overfor familiesammenføring, som Tyskland har gennemført de sidste to år, lempet igen. Suspenderingen af ​​adgang til familiesammenføring for personer, der har fået subsidiær beskyttelse, men ikke asylstatus, afsluttes, men der indføres en månedlig kvote på 1000 personer.

Selv om dette er meget strengere, end hvad venstresiden ønsker, er det alligevel en politik for langsigtet afskaffelse af Tyskland. Den kendsgerning, at CSU er enig i disse betingelser, skal tages som en bekræftelse på, at deres sporadiske “hard talk” i migrationspolitikken i sidste ende ikke er mere end tom tale.

Foto: Foto: Fabrizio Bensch / Reuters / Scanpix.
ANNONSE

Ét svar til “Rungende »Ja« til fortsat masseindvandring”

  1. LG siger:

    Man tror det er løgn – at den tyske befolkning går med til fortsat nedbrydning af deres land.

Mest læst

Al-Araberlingske