Kommentar

Billede: Mer betydningsfuldt end stear-kampanjen rundt Michael Wolff bog, er magtkampen mellem republikanerne i Senatet og Representantenes Hus, for at komme til bunds i sagen om Hillary og Russia collusion. Det hele kan ha været et eneste stort set-up for at ramme Trump.

Danmark udmærket sig i Norden da det gik fra fodnodeland  i NATO til et lille Israel med sin indsats i Helmand-provinsen.

Danmark var krigersk i forhold til Norge og ikke mindst Sverige.

Men Danmark klarer ikke ta ind over sig Trump. En samlet presse er bevidstløs.Det er som danskerne er trætte af sig selv.

Et lille land har ikke råd til at distancere sig fra sin viktigste alliert. Heller ikke Norge. Erna Solberg skal besøge Trump næste uge. Lars Løkke har været der.

Hvorfor stiller selv borgerlige politikere sig fremmed til Trump? I stedet vælter medierne sig i Trump-bashing. Er det ikke golden shower og prostituerede i Moskva, er det billedet af et narsissistisk barn i Det hvide hus.

All kritisk sans er som blåst væk. Medierne svælger i Trump-bashing. Det er noget sygt ved det.

Trump er os. Amerika er os. Men vores ledere og medier fremstiller det som om Trump er os mer fremmed end Kim Jong Un.

Det er forrygt. Et tegn på at noget er alvorlig galt.

Amerikansk demokrati er vitalt. I nat kom meldingen om at David Nunes og efterretningskomiteen i Representantenes Hus vil få udleveret alle dokumenter i sagen om Russia collusion-historien.

FBI og Justisdepartementet har sat sig på bagben og nægtet at udlevere dokumenterne. Nunes skriver at mistanken bare har vokst sig stærkere:

Nunes wrote that the committee is “extremely concerned by indications that top U.S. Government officials who were investigating a presidential campaign relied on unverified information that was funded by the opposing political campaign and was based on Russian sources.”

Man tror at Christopher Steele-mappen på Trump var et bestillingsværk, betalt for af Hillary Clintons kampanje,som fik materialet af russerne.

Det perfekte set-up.

Hvis det kan bevises kommer hovederne til at rulle i Washington. Det vil være et slag demokraterne vil ha svært med at rejse sig fra.

De har kørt på Russia collusion nu i over ett år, med medierne som en flok pitbull.

Der kommer ugentlig afsløringer i amerikansk presse som viser at man trak i tråderne for at sætte Trump.i et dårlig lys.

Hvad vil den vanlige amerikaner si hvis det viser sig at demokraterne og medierne har forsøgt at frame deres egen president?

Er det her virkelig en sag der ikke rager Danmark?

 

 

Rosenstein, Wray pressed Ryan to narrow Nunes document request: report

DOJ deal gives Nunes access to ‘all’ documents, witnesses sought in Russia probe, letter says

ANNONSE

2 svar til “Hvad skyldes den tanketomme Trump-modstand?”

  1. Henning Jensen siger:

    Citat: “Er det her virkelig en sag der ikke rager Danmark?” – Nej, det er at stille alt for store forventninger til nogen i Danmark, det ville jo kræve tankevirksomhed!
    Journalister og politikere og størstedelen af “eliten” i Danmark er udklækket det samme sted: nutidens indoktrinerende røde skole. Der er viden og selvstændig tænkning ikke blandt disciplinerne, men erstattet af løgne og fortielser.

  2. Tim Pallis siger:

    Det er så herligt at Hans Rustad fortsætter sin inspirerende linie her på bloggen. Han er ved Gud den eneste blandt de scandinaviske bloggere, som tør gå i dybden med en intelligent Trump bashing problematik. Det er utroligt vigtigt, at vi får klarhed over hvad, demokraterne og massemedierne har spundet af nederdrægtige rænker mod Trump allerede i begyndelsen af præsident campagnen. Jeg er ikke i tvivl om det endelige resultat. Trump er en usædvanlig præsident på alle mulige måder. og Clinton og deep state etablisementet er mafiotisk i min optik. Bliv ved Hans med at informere os om, hvad der i virkeligheden foregår. Tak!