Nyt

Det er surt og koldt vejr i Middelhavet om dagen, men det standser ikke migrationsstrømmen til Europa:

Skibet «Aquarius», ejet af NGO-en SOS Méditerranée, har lagt til kai på havnen i Pozzallo på Sicilia med 320 migranter, som er blevet samlet op i Middelhavet efter at være stævnet ud fra Libyen. På skibet befinder sig endvidere et hold fra Læger uden Grænser.

Af de 320 migrantene er 204 mænd, 54 kvinder og 62 børn – 51 drenge og 11 piger – skriver La Repubblica:

De kommer fra Niger, Mali, Egypten, Libyen, Marokko, Pakistan, Togo, Etiopien, Elfenbenskysten, Yemen og Guinea.

Reservoiret af mennesker i Asien og Afrika, også i lande, hvor der hverken er krig eller sult, er uudtømmeligt.

Hver gang flere af deres landsmænd ufortjent formår at skabe sig en tilværelse i Europa på europæernes bekostning, øges sandsynligheden for, at flere får lyst til at gøre samme forsøg. Samtidig aftager Europas evne til at håndtere denne brohovede-effekt. Vil vores verdensdel vågne? Eller vil den, som Douglas Murray antyder, begå selvmord?

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE

Ét svar til “320 nye migranter til Italien”

  1. Mainstream Media is Fake News siger:

    Jeg håber at de beskidte landsforrædere der medvirker til at importere alle disse modbydelige migranter en dag bliver arresteret og stillet til regnskab for deres ondskabsfulde forbrydelser mod de europæiske lande og deres retmæssige befolkninger.