Nyt

Flere medier oplyser at Maltas søværn har samlet 75 migranter op ved en tun-farm i Middelhavet. Migranterne har formodentligt befundet sig på de cirkelformede ringe der holder fast på nettene hvor de mindre tun bliver opdrættet.

Samtidigt skulle det italienske søværn havde samlet migranter op syd for Lampedusa. Ruterne til Malta og Italien benyttes af migranter der vil videre fra Libyen og til Europa. Det er uklart om det er de migranter vi skrev om i går.

Onsdag – Migrantbåd observeret af NGO-fly – uklart hvad der sker

Selvom de NGO’ernes skibe for tiden enten er tilbagehold eller ude af drift fortsætter det med migrantankomster på den centrale migrantrute på Middelhavet. Omfanget er dog markant lavere end tidligere.

ANNONSE

Malta Today – AFM rescues 75 migrants found stranded on a tuna pen

 

Times of Malta – Times of Malta 75 migrants found stranded on tuna pen

ANNONSE