Oraklerne

En gang var Sverige kendt for Saab og Volvo. Nu er det Kista, Rinkeby og Rosengård. Er der nogen, der tror at det ikke kommer med en pris? Carl Bildt kan le af Trump så meget, han vil. Billeder siger mere end ord.

Dagens hylende globalister er gårsdagens socialister, som ikke kunne begribe hvorfor samtlige socialistiske lande er sunket ned i fattigdom, konflikter og diktatur. Og det er ikke fordi det har skortet på forsøg: Socialismen er testet i 100 lande, gennem 100 år, og er fejlet lige katastrofalt 100 gange. Men tager det modet fra de røde? Har de lært noget af de facit, der har forligget længe? Nej. Deres løsning er altid at prøve en gang til! Sådan er det også med globalisterne og islamisterne. Vi forsøger med mere af det samme! Hvad er det nu lige definitionen på galskab er? 

 

 

Hvad er en systemfejl? Det er, når selve fundamentet er fejlkonstrueret, og derfor bevirker, at alt det, man har bygget op på sit fundament,er ustabilt og virkningsløst. Fejlen ligger imidlertid så dybt begravet, at den kan være vanskelig at opdage. Og det er her, vi kan trække en nyttig parallel til socialismen:

ANNONSE

Socialister drager fortsat i optog i gaderne med deres røde faner,som millioner af mennesker er døde under. De hylder socialismen og vil inderlig gerne prøve galskaben af endnu en gang – når som helst og hvor som helst. (Nu senest i Venezuela, og se hvordan det går. ) De magter grundlæggende ikke at betragte ideologien med et kritisk blik. De vil ikke granske fundamentet for deres egen politik, for så vil de miste deres livsløgn en gang for alle. I stedet leder de efter andre årsager til, hvorfor «socialistiske fyrtårn» altid slukker.

Mens Tysklands nationale socialisme anno 1933 er grundigt knust og knækket, og ingen fornuftige mennesker nogensinde vil afprøve dén galskab igen, er den røde socialisme anno 1917 spillevende i alle europæiske lande – selvom Europa jo burde jo have lært lektien for længst. De røde er fortsat overbevist om alt, fra fiktive «klassefjender» til USA sørger for, at socialistiske lande altid nedsmelter i diktatur. Men den eneste virkelige årsag er socialismen selv. Der er noget galt med selve fundamentet.

Her deler de skæbne med islamisterne, som ikke vi se systemfejlen i islam, som er helt åbenbar for de fleste oplyste europæere: Allah findes ikke – og derfra vælter ballerne hurtigt af sig selv. Det forklarer, hvorfor alt går galt, men også hvorfor muslimer altid vil prøve med mere af det samme: Tro kan flytte bjerge! Men nej, det er kun noget det omvendte tror. Tro gør ikke Allah virkelig.

I multikulturen er 2+2=5.

Nøjaktig den samme systemfejl findes i det multikulturelle samfundseksperiment. Det fungerer ikke, fordi selve grundideen er uforenelig med normal menneskelig adfærd. Folk er ikke som multikulturalisterne mener, de burde være. Ideologien tåler ikke virkeligheden, og globalisterne tåler ikke dette faktum.

For at redde sin egen ideologi leder globalisterne med lys og lygte efter de samme fiktive fjender som socialismen altid har gjort – nu hedder de bare «racister» og «højreekstreme» i stedet for «klassefjender» og «dissidenter». Men de leder forgæves. Fejlen findes i deres egne hoveder. De har omfavnet noget, som ikke virker, og aldrigvil komme til at virke – uanset hvad man gør. Deres ideologi lider af en indbygget systemfejl – en 2+2=5, som gør, at man aldrig vil lykkes. Det er nemt at se ude fra, men praktisk taget umuligt at se for de «gode» multi-kulti-troende. «Vi er jo eliten! Vi kan ikke tage fejl». Well…you did.

Slut med højre/venstre-aksen

Højre/venstre-aksen i politik er forbi. Nu handler det om eliten mod folket. Globalister mod patrioter. Islamister mod oplyste. Det nye politiske landkort går på tværs af alle de gamle skillelinjer, og sprænger alle gamle rammer.

Dagens globalister og multikulturalister (som strækker sig langt ind i den borgerlige lejr) begår akkurat samme fejl som socialisterne: De prøver, og prøver og kan ikke begribe, hvorfor det ikke bliver så fantastisk som de havde forestillet sig. Hvorfor strander hele projektet, når det nu gik så godt i begyndelsen? Hvem er det, der modarbejder deres «brave new world»? Er det USA? Højreekstreme? Racister? Klassefjender? Jøder?

De har fået lov at prøvekøre deres samfundseksperiment næsten uimodsagt i mere end 30 år, og har haft frihed til at kunne gøre enhver forandring til sin egen fordel. De har understøttet deres projekt med lånte penge, på bekostning av budgetbalancen og andres tryghed. Og intentionerne har været de allerbedste. En bedre, mere åben verden, med mere samarbejde, og færre hindringer for handel, mennesker og muligheder.

Ulempen ved at være så magtfuld er, at man ikke har nogen at skyde skylden på, når det går galt. Men I Guder, hvor de prøver. Da der ikke er noget at udsætte på deres eget tankesæt, må skylden lægges et andet sted. «Bare vi finder frem til det, så vil multikulturen lykkes!» Så Gud nøde og trøste alle i skudlinjen. Enhver dissident er jaget vildt og kan ofres. Målet helliger midlet.

Malmø ER multikultur. 

Det er denne manglende evne til analyse – og den iboende hjælpeløshed over for multikulturens problemer, som fascinerer mig. De tror, at Malmø er et offer for årsager de endnu ikke har identificeret. Er det for lidt dialog? For meget kritik? Er det for lidt politi? For mange racister? De multikulturelle kan ikke knække den indlysende kode:

Malmøs problemer bunder ikke i kritik af multikulturen.

Malmøs problemer bunder i en utilstrækkelig kritik af multikulturen.

Denne ulykkelige by ikke et vrangbillede af multikulturen «gone bad».

Malmø er multikultur.  Malmø er facit.

Det kunne ikke gå anderledes.

Det vil ende sådan hver eneste gang, bare se dig omkring.

Globalisterne har skabnt et Frankenstein-kulturmonster

Det er altså ikke oppositionen og dissidenter, som ødelægger Malmø. Det er venstreliberale globalister med dysfunktionel politik, som ødelægger Malmø…godt hjulpet på vej af muslimer med en tilsvarende fejlkonstrueret ideologi på slæb. Det er en dobbelt fejl. Du kan ikke udskifte din befolkning med en anden og tro, at du vil få det samme Sverige som før. Du kan ikke invitere islam inden for uden at få islams utallige problemer med i købet. Du kan ikke konstruere en ny samhørighed ved at udtænke en slags frankenstein-kultur i en rødvinsbrandert. Du vil kun kunne skabe et monster. Hele tanken er komplet vanvittig i sit udgangspunkt. Det er foragt og despekt for både mennesker og kulturer.

 Multikultur har aldrig fungeret, og det vil aldrig kommetil at fungere.

Malmø (Eller den tidligere byernes by, Paris, i al sin gruopvækkende undtagelsestilstand) udgør de logiske og praktiske konsekvenser af samfundseksperimentet «multikultur», og i alle de byer og lande, hvor man prøver det samme, vil det ende på nøjagtig samme måde. Klar tale? For sådan fungerer systemfejl: Det kan ikke gå anderledes, hvis man blot vil hæve sig over ideologiens åg, og se objektivt på beviserne, så vil man forstå det. Men globalisterne vil ikke forstå, for i så fald erdenødt til at skue indad. De vil meget hellere vende deresanklagende finger væk fra sig selv – for de vil vinde. De skal have ret! Præcis som pattebørn.

«De gode» globalister har undergravet nationalstaten og undermineret demokratiet. De har hetzet, hadet og demonstreret voldeligt mod enhver opposition. De har svigtet Europas kvinder for i stedet at holde i hånd med klamme macho-imamer, og allieret sig med diktaturet Saudi-Arabien og givet køb på Europasvigtigste fundament: Ytringsfriheden. Og mens kvinderne løber for livet, er de fortsat fuldstændig ude af stand til at rette et kritisk blik mod sig selv og sit knæfald for islam.

Forskelle skaber ikke fællesskab. 

Akkurat som kommunisme vil ende med diktatur og fattigdom på grund av svaghederne i kommunismen, så VIL multikultur ende med segregering og sammenbrud på grund av svaghederne i multi-kulti-ideologien. Forskelle vil aldrig skabe noget fællesskab; det er ikke sådan mennesker er skruet sammen. Det nytter ikke at tvinge folk til at kunne lide hinanden.

Og islam har aldrig virket noget sted.

Heldigvis begynder et flertal af Europæere at indse netop dette. Der er stadigt flere, der ser tingene, som de virkelig er. For ingen bryder sig om, at deres døtre bliver kaldt for ludere og sexuelt forulempet. Ingen bryder sig om, at deres børns fremtid er truet. Frie mennesker vil ikke have demokratiet undermineret af islam. Det vækker urinstinkter, som trumfer enhver ideologi. Men alligevel kan vi ikke slappe af endnu:

Historien har lært os, at multikulturens fanatikere aldrig vil overgive sig. De vil for altid forblive en fare mod frie, selvstændige, demokratiske lande. De vil altid genoplive deres eget monster, og prøve én gang til. Akkurat som deres kumpaner socialisterne og islamisterne.

Nogen lærer nemlig aldrig.

Link

https://www.nrk.no/norge/xl/gjenger-i-oslo_-ungdom-har-pistoler-og-barn-selger-hasj-1.13412236

 

ANNONSE

2 svar til “En fejlkonstruktion”

  1. Anders Storm siger:

    Super velskrevet artikel. Tak for den!

  2. KnudMadsen siger:

    Citat: Heldigvis begynder et flertal af Europæere at indse netop dette. Citat slut

    Er du nu også sikker på det? Jeg troede, måske mest håbede, på det, men jeg synes, at jeg alt for ofte møder selv begavede folk, der ikke rigtig kan lide at se den uhyrlige sandhed i øjnene.

    Men ellers 100% enig i artiklen.

Mest læst

Sådan bryder islam sammen

Russerne flygter fra Putin

Jyske oplysninger om USA