Nyt

Donald Trump har retweetet tre videoer, som viser muslimer, der knuser en statue av jomfru Maria, en dreng som skubbes ned fra et tag, og en handicappet dreng i Holland, som får tæsk.

Theresa May siger, det var «wrong» at publicere dem, men hun siger ikke hvorfor. CNNs Kate Bolduan mangler ord for at beskrive, hvad hun synes om Trump. Men nogen burde nu spørge: Hvad er det, der er så forfærdeligt? Selv en af de fire deltagere i Bolduans show stillede spørgsmålet: Er det, at videoerne er falske – der findes hundredevis som er meget værre og beviseligt ægte. Eller er det, at Trump retweetede fra næstformanden for partiet Britain First, som klart er placeret i basket of deplorables, som gør det så forfærdeligt? De er British white trash i smagselitens øjne.

Pressetalskvinde Sarah Huckabee Sanders mistede ikke fatningen. Hun sagde what’s the big deal? Det præsidenten ville sætte fokus på, er truslen og den er reel.

Men Trump gjorde det unævnelige: Han publicerede videoer, som mainstreammedier undgår. De har lavet et loop, hvor dem som publicerer den slags, bliver stemplet. I tillæg er de i færd med at lave love, som vil straffe publiceringen af materiale som dette, som hatecrimes og forbundet med bøder eller værre.

ANNONSE

Det er et nyt princip i Vesten, at en ytring vurderes ud fra, hvem der fremsætter den. Men sådan er det blevet. Britain First er det, der kaldes Beyond the pale, hinsides det gode selskab.

Hvordan Trump er kommet i kontakt med dem, er det spørgsmål, som CNN og andre stillede onsdag aften. Svaret er Anne Coulter. Det var hos hende, at Trump fandt videoerne. De gjorde vel indtryk på præsidenten og han retweetede, og helvede brød løs.

After Mr Trump’s retweet some Dutch media reported that the video of the boy on crutches being attacked was not what it seemed.

According to reports there the video was first posted on the internet in May but removed at the request of police. The incident was said to have taken place in Monnickendam. A 16-year-old was arrested but was not a migrant or a Muslim, but an «ordinary Dutchman,» according to the Dutch reports.

Men er en sådan episode utænkelig? Alle som følger ved, at der sker lignende ting overalt i Vesteuropa hver eneste dag. Og langt værre. Så hvad er det, der er så forfærdeligt?

Ødelæggelsen af statuen af jomfru Maria er der ingen medier eller politikere som kommenterer. Det skyldes nok, at bevismængden her er overvældende og samtidig, at medierne og politikerne er så fjendtlige over for kristendommen, at de aldrig er kommet til dens forsvar. Islam derimod….

Den tredje video er drengen, som skubbes ud fra et tag. Det skal være sket i Egypten, også det et alt for almindeligt syn.

One of the videos Mr Trump shared was titled: «Islamist mob pushes teenage boy off roof and beats him to death!». The video, tweeted at 7.40am this morning, shows a mob attacking a group of young men taking refuge on top of a water tower on a building before being thrown down and beaten.

 

The video first surfaced in 2013 and was recorded in Egypt, amid violence following the overthrow of Islamist president Mohamed Morsi. The perpetrators were later sentenced to death.

Theresa Mays talsmann sa det var galt å retvitre noe fra the far right, fordi disse forsøker å splitte folk og sprer fordommer.

Mrs May is currently on a surprise visit to Baghdad. But her official spokesman said in a statement:

«Britain First seeks to divide communities through their use of hateful narratives which peddle lies and stoke tensions.

«They cause anxiety to law-abiding people. British people overwhelmingly reject the prejudiced rhetoric of the far right, which is the antithesis of the values that this country represents – decency, tolerance and respect.

«It is wrong for the President to have done this.»

Men er det hele historien? Faktum er, at britiske regeringer bruger begrebet far right for at skræmme befolkningen fra at engagere sig mod islamiseringen af Storbritannien. Regeringen gør præcis det, den beskylder Britain First for: De splitter folk og bruger fordomme, fordommen om at alle som kritiserer islam er far right, dvs uanstændige.

Det er helt rigtigt, hvad manden til den dræbte Labour-politiker Jo Coz siger: Trump forsøger nu at bringe sin politik til Europa.

Brendan Cox, the widower of MP Jo Cox, responded in a tweet, saying: «Trump has legitimised the far-Right in his own country, now he’s trying to do it in ours. Spreading hatred has consequences & the President should be ashamed of himself.»

Men Trump er nok ikke skamfuld. Den sygdom Brendan Cox advarer imod, findes allerede i Europa, og den drev Storbritannien ud af EU. Pro-EU, pro-åbne grænser og pro-islam, nægter at erkende, at opinionen bevæger sig væk fra dem.

Trump gør det, politikere gør: De laver politik. Trump gør det utraditionelt og medier og politiske modstandere aner ikke, hvordan de skal svare. De ender med at bekræfte hans version.

Det som fælder dem denne gang er, at de alle citerer CAIR som bevis på, at Trump er islamofob og fremmer islam-hadet.

CAIR, Council on American-Islamic Relations, er utallige gange blevet afsløret som islamister med bånd til grupper, som ikke tåler dagens lys. De siger et i en sammenhæng og noget andet i en anden. De pusher en islamistisk agenda i USA. Når liberale bruger dem som sandhedsvidner, diskrediterer de deres egen sag.

Men de bruger CAIR som sandhedsvidne alle sammen –  fra VG til Jyllands-Posten og Telgraph.

Dermed markerer de, at de er blevet gidsler for deres egen pro-islamske politik. Europa og det liberale USA bliver stadigt svagere.

Det har ingen modstandskraft.

 

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/11/29/trump-shared-muslim-crimes-videos-tweeted-british-far-right/

ANNONSE