Nyt

Det er tungt at læse Kim Møllers “sværeste blogpost

Det er ikke nemt at finde passende formuleringer, men here goes.

Jeg har opdateret Uriasposten dagligt i mere end 14 år, og næsten umærkeligt er det blevet et ekstra-job, der gør det svært at finde tid til mit liv i øvrigt. Den økonomiske støtte er stærkt stigende, og timingen er i den henseende ikke fremragende, men jeg har altså kun et liv.

Jeg har ikke fået konstateret stress, har ikke fået dødstrusler eller lignende, men bloggen fylder ganske enkelt for meget i mit liv. I flere år har jeg forsøgt at drosle ned, men det ender altid med at styre det hele. Det er en brist i min karakter, at jeg ikke kan gøre noget halvt, og jeg bliver derfor nødt til at tage konsekvensen: Bloggen stopper som mit personlige projekt fra dags dato.

Uriaspostens tunge bagkatalog vil være online til evig tid, og jeg udelukker ikke, at jeg vender tilbage som blogger i en eller anden form på et senere tidspunkt. Skulle der være et par meningsfæller, der har mod på at overtage det daglige arbejde, så er jeg positiv, sålænge det holdes i Urias-stilen. Dvs. fokus på det faktuelle og den løbende dokumentation.

Hvad skal jeg så bruge min tid på? Det må tiden vise, men jeg tager en kold tyrker i forhold til alt der ‘trigger’ min indre blogger. Læse bøger (skrive en bog), vande blomster…

Tak for alt. Kim

Jeg kan heller ikke finde de rette ord, men Kim min gode ven, det er os der takker, !

ANNONSE

3 svar til “Chok! Uriasposten er stoppet!”

 1. Anders Storm siger:

  Kan man ikke finde plads til Kim Møller på Document.dk? Jeg ved godt der har været et eller andet mellem Kim Møller og Hans Rusted, men man kan da ikke give en begavelse som Kim Møller lov til at gå og fotografere fugle resten af sit liv. Den mand skulle have fået Cavlingprisen for længe siden!

  • rustad siger:

   Det er jeg helt enig i. Det er for øvrig ingenting “med mig og Kim”, vi forsøgte et samarbejd for et par år siden, gik hver vores vej og skiltes som venner. Hvis Kim ville skrive for Doc.dk ville intet være bedre. han er som du siger et for stort talent til kun at fotografere fugle.

 2. Axel Artke siger:

  For et par uger siden holdt Kim Møller et par foredrag i regi af Grundlovsforeningen Dansk Kultur. Ingen vidste, at de ville blive hans sidste som redaktør af Uriasposten. Heldigvis fik tilhørerne et gedigent indblik i de vanskeligheder, som etableringen og varetagelsen af Uriasposten var behæftet med, så det kommer næppe bag på nogen af dem, at Kim nu stopper arbejdet med sit hidtidige livsværk for at hellige sig andre gøremål. Vi er mange, der skylder Kim stor tak. Det gælder ikke mindst landets journalister, som altid har været trofaste læsere af Uriasposten – for hvordan skulle de ellers kunne holde sig orienterede om virkeligheden angående Danmarks største problem: Den islamiske invasion.