Kommentar

Modeindustrien sværmer for tørklædet. i lighed med venstrefløjen og establishment. Ønsket om at normalisere islam, er stærkt.

Et af Katie Hopkins hovedpointer er at der hvor islam trænger frem bliver multikultur gradvis erstattet af monokultur – islam. Det er derfor ubegribeligt at venstrefløjen fortsætter med at promovere islam under tolerancens fane.

Er det mon fordi socialismen rummer den samme selvmodsigelse: En hyldest til ytringsfriheden, der afløses af enetale?

Dagens venstrefløj er endt op på samme ideologiske sted som islamisterne: De tolerer ikke andre meninger end deres egne.

Islamisterne har lært at sælge deres budskab af socialisterne:

»Mit Danmark er for alle,« sagde den tørklædeklædte pige, der forsvarede retten til at gå med islamisk tørklæde i den offentlige sektor i Danmark. Og alle gymnasieeleverne klappede så højt, at det var svært at høre mit svar, som lød nogenlunde sådan: »Det tørklæde reklamerer for islamiske værdier, der lige præcis siger, at der ikke er plads til alle. For islamiske værdier går ud på, at kvinder er halvt så meget værd som mænd, og at homoseksuelle og jøder er uden værdi. Derfor hører det ikke til på ansatte i den offentlige sektor.«

Medierne og politikerne sælger den samme pakke: Det store farverige fællesskab. Men sandheden er noget helt andet. Hvor islam kommer ind, må andre tie.

Marie Krarup ser hvilken retning det bærer hen:

Men det muslimske tørklæde bliver af en eller anden grund betragtet som harmløst. En del af en skøn multi-kulti-drøm om mangfoldighed og harmoni. Det er naturligvis en fejltagelse.

At forsvare islams indtog under tolerancens banner er at forråde den sande mangfoldighed. Katie Hopkins fortalte en interessant historie fra Birmingham. Der havde forældrene set sig trætte på at børnene skulle lære om LQBT, lesbiske, homofile, bifile og transkønnede. De forlangte det ud af undervisningen og de fik deres vilje. Nu kræver muslimske forældre på andre skoler det samme.

Det er islams sande ansigt. Når de kommer i flertal gider de ikke spille med mere. Da gør de kort proces. Homofile bliver ikke hængt i lygtepæle eller hejsekraner med det første, men allerede nu får de besked om at gå stille med dørene. Det er kun begyndelsen. I fremtiden vil de få besked om at vende tilbage til skyggetilværelsen.

ANNONSE

Dette er skrevet med store bogstaver for alle der vil se.

Alle der lukker øjnene vil blive medskyldige. Det gælder også Lars Løkke og alle de andre der slipper tørklædet ind både på det private og offentlige arbejdsmarked.

Forstår danske kvinder at de er i færd med at prisgive deres frihed?

De signaler, som et islamisk tørklæde sender, er ikke harmløse. For islam er ikke harmløs. Læs Koranen og se, hvad der ligger i essensen af islam. Som nævnt før er noget af det, som vi i Danmark især vil studse over, er, at kvinder er mindre værd end mænd. De fleste kvinder i Danmark vil nok blive rasende over at få den besked. Men når den udsendes via et islamisk hovedtørklæde er det åbenbart helt ok for mange af de politisk korrekte kvinder. Og går man med islamisk tørklæde, har man omdannet sig selv til en reklamesøjle eller missionær for islamiske værdier.

 

 

Af med tørklædet: Der er ikke missionsfrihed for offentligt ansatte i Danmark
Jeg synes naturligvis, at der skal være religionsfrihed i Danmark. Så selvfølgelig må man være muslim, og man må også gå med tørklæde. Men man har ikke missions-frihed som ansat i den offentlige sektor.

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid