Kopierede/fra hoften

Sindige personer bør ikke la sig skræmme af medierne og Søren Pinds udmelding. Den er ikke tegn på styrke, men svaghed. Rune Toftegaard Selsing har helt ret: Der er desperation i luften.

Og hvor kan jeg dog mærke den magtesløshed og desperation igen. Nu er det ikke over for de liberale, men over alle dem, der påpeger fiaskoen i det multikulturelle projekt og nødvendigheden af nationalstaten. Prøv at tænke over, hvor svært det er at være kulturradikal i de her år. Der er jo tydeligvis tale om et enormt højreskred. Jeg ville ønske, jeg kunne sige, at det er resultatet af den dominerende borgerlige opinion, men det er jo reelt blot et resultat af virkeligheden. Problemerne med multikulturen er åbenlyse for enhver, og alle debatterne op gennem nullerne forekommer latterlige i dag. Ja, det handler om kultur. Ja, det handler også om islam. Ja, antallet betyder noget. Ja, det kan ikke fortsætte. Det mener jo selv SF i dag.

Jyllands-Posten gør sit bedste for at fremstille Pind i godt lys. Avisen interviewer “samfundsdebattanten” Özlem Cekic og glemmer at fortælle at hun sad i Folketinget for SF.

Özlem Cekic er så glad fordi Pind forener danskerne.

»Man må ikke tage fejl af, hvor meget det samler den danske befolkning kontra at splitte den, når Søren Pind kommer med sådan en udmelding. Som dansk muslim er jeg ovenud glad for, at vi har en minister, der taler hadet imod. Det er fantastisk at have en justitsminister, der også er de danske muslimers justitsminister,« siger debattør og tidligere folketingsmedlem Özlem Cekic til Jyllands-Posten.

Jyllands-Posten undlader aldrig at skyde en god debat ned. Cekic appellerer til anstændighed. Pind forener hvor de andre splitter. Det er selvfølgelig bare vrøvl. Pind fremstår som offensiv. I virkeligheden bøjer han hovedet.

Vi er inde i en runddans hvor det gælder om at sidde med det moralske overtag: Hvem taler på vegne af det gode, af Danmark og fællesskabet? Man må vove at se at der ikke er tale om samme fællesskab.

ANNONSE

Pind står for et proklameret fællesskab, der forsøger at forene islam og danske værdier. Det kan kun ende med en gradvis islamisering. Overgivelsen ligger indbygget i islams natur. Islam forhandler ikke. Dette burde Pind for længst ha forstået. Stadig flere dansker har forstået det.

De svarer tilbage med samme mønt: Vi forhandler heller ikke.

Der er ikke noget at forhandle om.

Vores frihed er ikke til salg.

 

Johan Thomas Lundbye Landskab ved Arresø (1838)

ANNONSE