Oraklerne

Jurister, journalister og politikere er flintrende ligeglade med bandekriminalitet, kæmpeudgifter til snyltende immigrater, barnebrude og voldtægt! De har andre ambitioner og dagsordener end at sætte en stopper for vold og skyderier. Det er faktisk præcis denne ulykke, der især skal informeres om, fordi disse personer åbner en ladeport for folkevandring fra Afrika og Arabistan.

Mængder af danske vælgere tror stadig, at regering og Folketing varetager deres interesser – og beskytter samfundet mod kriminalitet og fjendtlig overtagelse. Men gammelpartierne – røde og blå – og bureaukraterne rokker sig ikke. Det eneste middel, borgerne kan bruge, er at stemme dem lagt væk fra alt, der har at gøre med immigration, asylsøgning og ghettokultur. De fornuftige og realistiske personer i Dansk Folkeparti kan bidrage til at trække i den rigtige retning, men især formanden Kristian Thulesen afslører sin egen naivitet eller uvidenhed med udtalelsen om at satse på en “europæisk” islam. Det tyder på, at han er uegnet som formand.

Det, som han og den øvrige ledelse kunne gøre, er at indgå en “handel” med de sækulære, fredelige, assimilerede / civiliserede muslimer og eks-muslimer. Beskyt dem effektivt mod de aggressive hadprædikanter – som i tilfældet Naser Khader, der overvåges af politiet. Til gengæld organiserer de civiliserede så en energisk og koordineret indsats mod dawa – udbredelse af herrefolksideologien – og de aktører, som opdrager unge til at blive ritualmordere. En sådan modoffensiv burde modtage de penge, der i dag postes i jihad-skoler og andet morderisk bras! Det er ikke nok med soldater på gaden. Truslen begynder mellem ørerne, og kulturen er i dette tilfælde simpelthen identisk med religionen!

ANNONSE

 

Torben S. Hansen er historiker og forfatter

ANNONSE