Kopierede/fra hoften

Billedet: (Fremst, fra højre til venstre) Jordans kong Abdullah II, Saudi Arabias kong Salman bin Abdulaziz Al Saud, president Donald Trump, Abu Dhabi Crown Prince Sheikh Mohammed bin Zayed al-Nahyan og Qatars Emir Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani poserer for et billede under det arabisk-islamisk-amerikanske mødet i Riyadh, Saudi Arabia mai 21, 2017.

Trump vil i den kommende uge holde ramadanfest. Det gjorde han ikke sidste år, efter at han under valgkampen havde lovet at standse enhver muslimsk indvandring. Indtil han fandt ud af «what the hell is going on».

Politico reported that the dinner is scheduled for Wednesday but a West Wing declined to provide a list of attendees. The New York Times confirmed the report.

Trump had ended a tradition by Presidents Bill Clinton, George W. Bush and Barack Obama. (…)

Last month, Trumo issued a statement marking the start of Ramadan. Ramadan reminds us of the richness Muslims add to the religious tapestry of American life,” he wrote.

Spørgsmålet er imidlertid, hvem der bliver inviteret. Ifølge pressespekulationer bliver der ikke plads til prominente muslimske prædikanter, som i så fald ikke vil få lejlighed til at reklamere for profeten.

ANNONSE

Desuden – vi taler jo om Trump – kan vi gå ud fra, at de vigtigste gæster har måttet give noget til gengæld for den fine middag.

F.eks. at bakke op om den amerikansk-ledede koalition i Mellemøsten samt holde fingrene fra Israel.

Det er nok vigtigt at huske, at der går et skel mellem muslimske statsledere og de troende masser. Det gør der alene af den grund, at de troende betragter hver eneste statschef i Mellemøsten med videre som frafalden.

I princippet kan vestlige magter lave mere eller mindre pæne aftaler med de muslimske landes ledere uden at opgive kampen mod islam hjemme.

 

 

Trump to host his first Ramadan dinner

 

 

Køb Lars Hedegaards bog her!

ANNONSE