Nyt

Manden til venstre er føreren af bilen identificeret som Hamou B., hvis portræt er postet på Facebook. Til højre ser man stedet, hvor den hans sorte BMW blev standset på motorvejen. (Foto: Pascal Rossignol / Reuters / Scanpix)

 

Den Mand som onsdag morgen påkørte en gruppe soldater i Paris-forstaden Levallois-Perret og sårede seks af dem, er af flere forskellige kilder blevet navngivet som Hamou B., skriver L’Express. Det var Le Parisien som var først ude med navnet.

Terrorbilisten, som ifølge François Desouche heter Hamou Benlatreche, er algerisk statsborger, født i 1980, og har levet som illegal indvandrer i Frankrig gennem i mange år.

En politikilde fortæller, at manden blev ramt af fem skud før arrestationen, og at han ligger livfarligt såret på et hospital i Lille.

Hamou B. boede i Sartrouville, var kendt af politiet og dømt for mindre alvorlige forhold, men ikke registreret som radikaliseret eller en sikkerhedstrussel. Det har ikke tidligere været tegn på radikalisering eller tilhørsforhold til terrorgrupper.

ANNONSE

Reuters skriver, at dette var det femtende angreb på politi og soldater på to og et halvt år, mange av dem inspireret af Islamske Stat.

ANNONSE

Mest læst