Hovederne på bloggen

“Rapporten forsøger at strø sukker på den beske ret ved at fremhæve, at 1. generation har forbedret sig siden undersøgelserne i 2009 og 2012. Men 2. generation har næsten ikke forbedret sig, og afstanden op til danske unge er fortsat enorm.

Dette er det glade vanvid. Intet tyder på, at den ikke-vestlige indvandring vil blive andet end en stadig tungere møllesten om Danmarks hals. Og gruppen af ikke-vestlige bare vokser og vokser. For to måneder siden kom det frem, at rystende 21,6 procent af alle nyfødte er ikke-etniske danskere.”

Morten Uhrskov har læst den seneste PISA-rapport, der har den deprimerende, men også forudsigelige konklusion, at børn med ikke-vestlig (muslimsk) baggrund klarer sig meget i skolen sammenlignet med etnisk danske børn. Dermed lægges der yderligere pres på den danske velfærdsstat, der for en stor del af disse børns vedkommende vil være den eneste indtægtskilde i resten af deres liv. Det kan ikke blive ved med at gå skriver Uhrskov, hvis indlæg kan læses her:

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE9592687/endnu-engang-katastrofale-resultater-for-de-ikkevestlige/

ANNONSE