Hovederne på bloggen

“Vi, de vantro, bør tage ved lære af præsident Donald Trumps glimrende tale i den polske hovedstad i går, hvori den udskældte og latterliggjorte præsident mindede om polakkernes historiske evne til at overleve som folk til trods for ydre fjender og indre splid, og trak en linje til vor tids store udfordring. I en tale, der gav mindelser om den tidligere præsident Ronald Reagans berømte tale i Berlin i 1987, skar hans efterfølger tingene ud i pap og understregede, at det europæiske kontinent ikke længere står over for kommunismen, den er død og borte. Truslen mod vor sikkerhed og levevis kommer fra islamismen.”

Mikael Jalving har med begejstring læst Ibn Warraqs (ham der skrev “Derfor er jeg ikke Muslim”) nye bog The Islam in Islamic Terorism: The Importance of Beliefs, Ideas and Ideology. Den siger, hvad mange allerede vidste i forvejen, men som politikerne fortsat nægter at indse nemlig, at islams aggression og terror i Vesten ikke skyldes Vestens intervention i mellemøstlige konflikter, men derimod den iboende og helt centrale ekspansionstænkning i islam. Muslimer har til alle tider været de største imperialister, hvilket Trump som en af de få synes at have fattet, og det er på denne baggrund hans indirekte kritik af Europa skal ses, som den kom til udtryk i hans tale i Polen forleden.

Lars Løkke bør lytte til Trump, skriver Jalving, hvis indlæg kan læses her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9708916/lars-loekke-laer-af-trump/

ANNONSE

Ét svar til “Lars Løkke – lær af Trump!”

  1. Henning Jensen siger:

    Allerede før sidste valg vidste Lars Løkke hvad det drejede sig om, og lovede det: straksopbremsning.
    Så det er lidt naivt af Mikael Jalving at bilde sig ind at Lars Løkke kan lære noget. Løkke ved udmærket hvad han gør, han undergraver og svigter Danmark.
    Lars Løkke gør alt for at føle sig, og vise sig, stor blandt de “store”, så han påtaget sig rollen som Angela Merkels skødehund.