Kommentar

Ting sættes på hovedet og folk tør ikke stole på hvad de ser. Trump fik huden fuld for at si at der var dårlige og gode på begge sider i Charlottesville 12 august 2017. Antifa-demonstrantene var i flertal og de mest aggressive. De angreb sogar liberale medier. Ligevel blev Trump fordømt.

Hvide mennesker er bange for at geråde i krig med muslimer, men de er ikke bange for at gå i krig med hinanden. Krigen mellem de hvide henter energi fra en uforløst aggression i forhold til islam.

Det, der udspiller sig, særligt i USA, har karakter af krig. Det er venstresiden, der fører an, stik imod al logik.

Hvis Trump er højrepopulist var det vel ham, der skulle lede et gadens parlament? I stedet er det de pæne mennesker der fører han, og de har ingen hæmninger.

Disse mennesker taler tit om Det tredje Rige, men faktum er at de selv minder om et fænomen fra den nazistiske epoke. Det var ikke værtshustyperne, der var de farligste, det var akademikerne, lægerne der gik ind i SS. Det var disse, der gjorde Endlösung mulig.

ANNONSE

At se eliten på Google tale om Trumps sejr som et bump på vejen man må forbi, giver kuldegysninger. Google har ingen anfægtelser ved at bruge sin enorme magt til at styre folks politiske præferencer. De føler det snarere som deres pligt.

Trump har fået de autoritære sider ved de liberale frem.

De accepterer kun et resultat, hvis det er deres egne der vinder. Det er ikke engang en joke.

Kongresrepræsentanter som Maxine Waters, Hillary Clinton og Eric Holder opfordrer tilhængerne til at gå løs på Republikanerne.

I weekenden var det en mand, der chikanerede Senatets flertalsleder, Mitch McConnel og hans kone på en restaurant. Scenen blev filmet. Manden er meget aggressiv. Til slut var der andre gæster, der greb ind. Det her er den slags opførsel som Demokraternes minoritetsleder Nancy Pelosi mener, er en del af ytringsfriheden.

De forsvarer et gadens parlament.

Aviser og Tv-kanaler er fulde af det samme had mod Trump.

Absolut alt, der sker, vendes til et angreb på Trump.

Selv drabet på Jamal Khashoggi er blevet vendt til et angreb på præsidenten.

Denne aggression minder om de uciviliserede tilstande, som har ødelagt Mellemøsten.

Vesten ødelægger sig selv. Det er venstresiden, der fører an.

Medierne i Vest-Europe er her skammeligt på Demokraternes side. Almindelige mennesker er ikke klar over at der hersker borgerkrigslignende tilstande i USA. De hører hele tiden “Trump, Trump, Trump”.

Det er det samme had, den samme besættelse af Trump.

Det var ikke muslimerne og islam der ødelagde os. Det klarede vi udmærket godt selv.

ANNONSE