Kommentar

Terroren er en handske som jihadistene kaster til Vesten. Vil nogen samle den op og tage udfordringen op med den? Angela Merkel viste over for hele verden, at hun ikke ser handsken. Hun kaldte massakren “ubegribelig”. Set fra et eksistentielt præstedatter-synspunkt er det nok korrekt. Men ikke fra et politisk.

Terroren er politisk og den kræver politiske svar. Hvis ikke Europas ledere er i stand til at levere dem, vil de blive skiftet ud.

Folk foretrækker den bitre sandhed frem for søde løgne.

På den anden siden af havet sidder Donald Trump. Han har forstået, at jihad er den største politiske sag i dette århundrede og at vestlige ledere har opbygget et enormt undertryk i befolkningen ved at undlade at tage fat i den.

Vore ledere har reageret defensivt, med skærpet kontrol, som rammer alle. Det minder os om. at vi er truet, men også at vi ikke har noget at svare igen med.

ANNONSE

Trump har signaleret, at han ikke har i sinde at finde sig i det. Selvfølgelig har Vesten meget at svare igen med. Men det indebærer, at man er nødt til at træde på nogle politisk ømme tæer. Politisk korrekte tæer og muslimske tæer.

Disse to er over tid blevet uadskillelige. Merkel og hendes ligemænd og -kvinder tager større hensyn til muslimenes følelser end til deres egne borgere. Folk har fundet sig i meget, men terroren bevirker, at hun og hendes åndsfæller er på overtid, hvis de bare lader stå til.

Den tale Merkel holdt tirsdag tyder på, at hun ikke har indset det.

Og så vil hun blive skiftet ud. Hvor mange vil hun tage med sig i faldet?

Merkels tungnemhed kan medføre, at Marine Le Pen bliver præsident, eller at Francois Fillon får mandat til at gøre mere end bare at tale.

Undertryk

Undertrykket er bygget op over tid.  Selv George W. Bush ville ikke tale om jihad, men om “krigen mod terror”. Han blev efterfulgt af Obama, som ikke en gang vil tage ordet “radikal islam” i sin mund. Selv CNN og New York Times har vært utilpasse med denne see-no-evil-islam-er fred politik.

Obamas ekstreme denial/benægtelse har stået fadder til det politiske paradigmeskifte, som efter al sandsynlighed vil få med Trump.

Den politiske korrekthed er dødsdømt, fordi bærerne af den lader som om forandring ikke er muligt. De troede i ramme alvor, at de havde deskonstrueret flertallet i de vestlige lande med indvandring i en sådan grad, at majoriteten aldrig ville kunne rejse sig igen.

Så var der liv i dem alligevel, både arbejderklasse og middelklasse.

Eks-muslimer kan vise sig vigtige

Nu kan eks-muslimer få en vigtig rolle ved at fortælle muslimer, at de skal stoppe etableringen af parallelsamfund i Vesten, for det vil ikke blive tolereret.

De integrerede muslimer som Shoaib Sultan og Linda Noor, der stejler bare de hører ordet “vestlig civilisation” gør ikke deres trosfæller nogen tjeneste.

Vi står foran et paradigmeskifte, hvor kun dem, der fortæller muslimer, at de skal blive medspillere på det bestående samfunnd præmisser, og stoppe med at undergrave det.

Mediene må forandre sig

Kollaborationen mellem en bestemt type, der “synes” og “føler” og muslimske talspersoner vil blive strippet den dag medierne bliver tvunget til at gøre et ærliigt stykke journalistarbejde.

Wall Street Journal skriver, at Tyskland indtil nu har været en bastion af stabilitet i Europa. Man vælger illusioner fremfor seriøsitet. WSJ har selv skrevet meget om parallellsamfund og salafisme i Tyskland. Om forfølgelse af kristne i modtagecentrene osv.

Det vil blive stadigt tydeligere, at nogle medier vælger ideologisk korrekthed fremfor den bitre sandhed.

Men nogle medier vil tage skeen i en anden hånd. Sociale og alternative medier vil hjælpe dem med det.

Med Trump ved magten vil de stemmer, der taler imod, få en meget større bane at spille på.

Marcus Pretzell, a prominent member of the anti-migration, far-right Alternative for Germany party, lashed out at Ms. Merkel’s government, saying on Twitter: “When will the German state of law strike back? When will this cursed hypocrisy finally stop? These are Merkel’s dead!”

 

http://www.washingtontimes.com/news/2016/dec/19/berlin-truck-crashes-christmas-market/

 

 

 

ANNONSE