Hovederne på bloggen

“Som det uhyggelige britiske børneprogram Teletubbies luller TV Avisen seerne ind i en sump af gentagelser, forudsigelighed og alligevel noget insisterende fastholdende. Det er noget, man kan flade ud til. Blive hypnotiseret af. Den prætenderer at være relevant og oplysende, men er inderligt fordummende. Har man blot et minimalt avisforbrug, er man langt bedre tjent med at slukke skærmen frem for at blive bedøvet med pseudo-nyheder i nøje afmålte doser af kunstig, overprocuceret indignation og kvalm, journalistkælvet hygge (sudoku-indslaget til sidst, der altid har en Twin Peaks-agtig undertone. Uanset om det er dyreunger i Randers Zoo eller Grethe fra Brovst, hvis nabo lever af fluesvampe og fyldte 100 i går).”

Rune Selsing har intet – som i intet overhovedet – til overs for DR´s nyhedsdækning og -formidling. Den er på et så lavt niveau, at man intet vinder ved at konsumere den, og nu har den skatteyderfinansierede “public service” mastodont gået all in og har ansat Sandy French som Ulrik Haagerups efterfølger som nyhedsdirektør. Hun har en perlerække af skandalesager bag sig – heraf det ødelæggende karaktermord på Henrik Gade Jensen som det mest spektakulære. Den overfladiske sensationsjournalistik der har præget Sandy French´ karriere og hendes skamfulde meritter har man i vanlig stil valgt at glemme, skriver Rune Selsing, hvis glimrende indlæg kan læses  her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9677053/folk-bliver-jo-utroligt-dumme-af-at-se-tv-avisen/

ANNONSE

Ét svar til “Folk bliver jo utroligt dumme af at se TV-Avisen”

  1. KnudMadsen siger:

    For at bruge den små Johanne’s ord, så “pisser de på os!”.
    Ikke alene skal vi betale dyrt for lortet, men de fortfarer ufortrødent med 100% at gå imod al anstændighed ved at ansætte en løgnagtig og hadet so til fortsat at have mulighed for at fylde borgerne med ækel løgn og latin.
    Hvorfor griber den såkaldte borgerlige regering ikke ind over for denne overbetalte, ræverøde institution?