Hovederne på bloggen

“Der er naturligvis meget mere til fortællingen om, hvorfor Donald Trump vandt, og hvad hans sejr symboliserer. Men hans sejr bygger på et fundament af national genrejsning med løftet om arbejdspladser til middelklassen. Det handler om identitet og om ære. Trump tilbyder amerikanerne, som de er flest, noget at være stolte af igen.”

Rune Selsing skriver om de elementer i Trumps valgsejr, som eliten ikke kan se – og heller ikke anerkender: Behovet for national identitet og stolthed. I et samfund under massiv demografisk omkalfatring, hvor indvandringen fra de spansktalende lande inden for ganske få år vil udgøre en majoritet, tilbyder Trump konkrete bud på, hvordan den WASP-kultur, der gjorde USA til verdens førende stormagt, kan sikres fremover. Læs Rune Selsings indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9146518/trump-tilbyder-amerikanerne-noget-at-vaere-stolte-af-igen/

ANNONSE