Nyt

“Jeg kan ikke svare på, hvad der driver dem til at overfald folk, der passer deres arbejde”, fortæller politiets vagtchef, om fredagens angreb på brandfolk under en udrykning på Motalavej i Korsør. Som en konsekvens af angrebet vil Falck fremover afvente politieskorte, før de rykker ind. Fra TV2 Nyhederne – Unge angreb og smadrede brandbil, da den rykkede ud.

“Flere brandbiler fra Falck i Korsør blev fredag aften mødt af stenkast og fjendtlighed, da de rykkede ud til en brand i en opgang på Motalavej i Korsør, hvor der var blevet sat ild til nogle reklamer.

Ifølge vagtchef hos Sydsjælland og Lollands Falsters Politi, Ole Hald, nåede brandfolkene at slukke branden. Da de var på vej væk fra stedet, begyndte gruppen på 15-20 personer at kaste med sten mod brandbilerne.

Ingen af brandfolkene kom til skade, men der blev både smadret en siderude og en bagrude ved hændelsen.”

ANNONSE

Ét svar til “Korsør: Brandfolk angrebet under udrykning på Motalavej – “… smadret en siderude og en bagrude””

  1. Glennie Sørensen siger:

    Lad hele lortet brænde ned, næste gang, de har jo også i 99% af brandene, selv startet ilden….