Nyt

I Sverige er femten afghanske drenge i fem forskellige retssager inden for det seneste år blevet dømt for gruppevoldtægter begået mod andre drenge. I den ene sag ville man, overraskende nok i svensk kontekst – udvise drengene.

Aftonbladet vil granske denne «uvanlige» kriminalitet:

– Det är naivt att tro att pojkarna glömmer sina värderingar så fort de kommer hit. Vi måste våga prata om det, säger Mustafa Panshiri, svensk polis med rötter i Afghanistan.

Glemmer deres værdigrundlag? Men det er jo en del af en gammel kultur og tradition i Afghanistan, der oven i købet har et navn: Bacha Bazi. I filmen og bogen The Kite Runner (Drageløberen) fra 2007, forekommer også en scene med bacha bazi.

Voldtægt af drenge og andre mænd ses som en dominerende handling fremfor homofili. En af de drenge, som havde en rolle i filmen, måtte flygte fra Afghanistan efter at være blevdet truet af Taliban, som også forbød filmen i landet. Ahmad endte som flygtning i Sverige. Han er nu 19 år.

ANNONSE

Ahmad fra filmen «the Kite Runner»

Også Svenska Dagbladet har taget fænoment bacha bazi op. De forklarer det med kønssegregeringen inden for islam:

Fenomenet kallas bacha bazi. Det hänger ihop med den usla kvinnosynen som finns i Afghanistan. När kvinnor och män lever helt åtskilda blir pojkar, i synnerhet pojkar från fattiga familjer, måltavlor för mäns sexualitet.

Att ha den snyggaste pojken som dansar bäst ger prestige. Fenomenet kallas ”bacha bazi” vilket betyder ”lek med barn” på dari, Afghanistans persiska dialekt.

Pashtunerna är den dominerande folkgruppen i södra och östra Afghanistan. I deras kultur är bacha bazi inte detsamma som homosexualitet och anses därför förenligt med islam.

Det er ikke noget nyt. Drengene bliver klædt ud som kvinder og skal danse for mændene (i og naturligvis stå til rådighed med sexuelle ydelser)

Man regnes ikke som homofil med mindre man er i en “modtagende position”.

Amerikanske soldater i Afghanistan blev bedt om at lukke øjnene for denne kultur å lukke øynene for denne «kulturen». Fra New York Times:

Bacha bazi er ikke et «spændende» kulturelt indslag. Det er overgreb og voldtægt. Nu også importeret til Europa. Særlig Sverige har modtaget mange mænd fra Afghanistan, som ikke er ubekendt med bacha bazi.

Vi får sikkert et lige så indgående kendskab til bacha bazi som vi efterhånden har fået til taharrush gamea.

SVD

ANNONSE

2 svar til “Bacha bazi – voldtægt af drenge”

 1. KnudMadsen siger:

  Igen en kvalmende ækel perversitet ved denne djævelske ideologi, som væmligboere (deraf betegnelsen væmligbo stammer!!) hæger om og ønsker fremmet her i landet ved at importere flest muligt både ofre og voldtægtsmænd. Sært at de møgsøer lukker øjnene for dette svineri.
  Er der overhovedet noget positivt at sige om denne djævelske ideologi????

 2. finnaskov@mail.tele.dk siger:

  Næ, Knud. Der er intet positivt at sige om importen af svineriet.
  Man skulle tro at “væmmeligsøerne” var besat af en dødstrang i lighed med Lemminger, eller også taler importen til et lavere instinkt.
  Guds og kvinders veje er uransagelige.