Nyt

For anden nat i træk er en politibil blevet angrebet md i stockholmsområdet af en bande på ca. 30 personer.

I nogle områder er det ikke populært at politiet prøver at håndhæve loven. I lighed med den foregående nat begyndte urolighederne efter at politiet havde foretaget et ikke nærmere defineret indgreb i forbindelse med en politimæssig «ordningshållning».

Et af kanonslag, som blev kastet mod politiet i går nat. (foto: politiet)

 

Omkring 30 personer gik til samlet angreb på politiet. Det bekræfter politiet selv. Stationsleder Johan Sjöholm i Södertälje udtaler:

– Jag har ingen exakt siffra men det låter som ett rimligt antal. Fyra personer avlägsnades och en person omhändertogs.

Politiet har indledt en efterforskning vedrørende våldsamt upplopp etter nattens tildragelser i Södertäljes centrum.

– Efter ett ingripande urartade situationen genom att flertalet män kastade bangers mot polis och allmänhet. Någon dörr fick brandskador. Vi har upprättat flera anmälningar, bland annat om våldsamt upplopp och våldsamt motstånd, säger Johan Sjöholm, stationsbefäl vid polisen .

Ifølge Aftonbladet skal der være kastet kanonslag og de såkaldte bengalske lys mod politiet. Også nødblus skal have været rettet mod politiet og affyret. En politibil antændte, da dækkene begyndte at brænde.

Det lykkedes ikke politiet i Södertälje at genvinde kontrollen med området, før man fik hjælp af patruljer fra Botkyrka.

Arkivbillede

Flere personer er mistænkt for «våldsamt upplopp, skadegörelse, försök till våld mot tjänsteman, försök till grov skadegörelse av en polisbil samt ohörsamhet mot ordningsmakt». Der er ingen oplysninger om tilskadekomne.

ANNONSE

«Oavsett vad står vi kvar och agerar, vi backar inte!», skriver politiet i Södertälje på Instagram.

Man må under alle omstændigheder studse over nødvendigheden af at fremsætte en sådan erklæring.

 

Aftonbladet: Poliser attackerades av gäng i Södertälje

 

ANNONSE

Ét svar til “Politi angrebet i Södertälje: Politibil brød i brand”

  1. The Lying Press siger:

    Sverige er brudt sammen. Det rene mellemøstlige voldsanarki hærger overalt i Sverige. Udenrigsministeriet burde opdatere rejsevejledningen for Sverige med en advarsel mod alle unødvendige rejser til Sverige.