Hovederne på bloggen

“Det er ikke Vesterlandet, der har forandret sig, det er vesterlændingene, især eliterne.

Engang troede de, at folket ville gøre oprør mod autoriteter, traditioner og systemer. Det skulle vise sig at gå lige omvendt. Masserne gik ikke på gaden. Det var autoriteterne, der gjorde oprør mod de kulturskabte goder, de selv stod på skuldrene af. Det var mildest talt overraskende, men akkurat hvad der skete. Verden blev vendt på hovedet, da de nationale eliter forkastede nationen og i stedet blev globaliseringens disciple.”

Det er ved at gå op for de herskende eliter, at noget er galt – men deres erkendelse er ikke fulgt op af en korrekt analyse: De kan ikke se- eller nægter at acceptere, at de med deres globalisme og “universelle” værdier, der er koblet af det fællesskab der følger af fælles kultur, historie og etnicitet, står med fødderne solidt plantet i den blå luft. Derfor fortsætter de elitære institutioner som EU, Davos og den hjemlige Politiken deres oprør mod det nationale.

Det vil medfører et stadigt større modsætningsforhold til befolkningerne, der aldrig har været ombord på eliternes luftkastel. Vi skal tage Europa tilbage fra globalisterne og Danmark tilbage fra føderalisterne, skriver Jalving, hvis indlæg kan læses her:

ANNONSE

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9286529/haves-eliter-oenskes-nye-eliter/

ANNONSE

Ét svar til “Haves: eliter. Ønskes: nye eliter”

  1. KnudMadsen siger:

    Jeg hader at bruge udtrykket “elite” om de modbydelige skvadderhoveder borgerne i deres ufornuft har givet alle magtmidler til. Elite står for mig som noget positivt, og det er disse satans idioter bestemt ikke. De beskriver det mest elendige og usle i samfundet.
    Med den hast, hvormed Denne djævelske “elite” indfører totalitære tilstande med ubegrænset overvågning, tilsidesættelse af ytringsfrihed, udskamning og nedgørelse af folk med afvigende holdninger osv, er det på høje tid, at borgerne sætter sig til modværge. Men det bliver ikke let, idet denne djævelske elite sidder på ALLE magtmidler. Vi andre ordentlige mennesker er jo som bekendt afvæbnet i modsætning til forbryderne. Gad vide hvornår man forbyder salg og besiddelse af https://www.bygxtra.dk/produkt/fiskars-classic-ballefork/ høtyve??