Hovederne på bloggen

“Det er i det billede, man skal forstå bl.a. Trumps politik, så vag den end forekommer. America First! Det er den nationale interesse, der er det primære. Og det betyder, at vores paradigme til at forstå verden bør være realismen. Stater handler for at overleve, ikke for at være ”gode” mod andre. Trump har tre punkter, der alle følger dette spor: Stands den illegale indvandring, tag arbejdspladser tilbage til landet og ophør med at føre aktivistisk udenrigspolitik.”

Eliterne i den vestlige verden er uvidende og lader sig lede af deres egen universalistiske forestilling om, hvordan verden burde se ud. Det er farligt, skriver Støvring, for det leder til fejlslutninger når man skal forstå, hvorfor andre handler som de gør. Læs Støvrings indlæg her:

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2016/11/09/eliten-forstaar-ikke-den-nye-verdensorden/

ANNONSE

Læs også

Aftenlandet -
Det glemte Danmark -
-
Iran blinkede -