Hovederne på bloggen

“Indførelsen af borgerløn – uanset om det sker af Nørmarks liberale grunde eller ej – vil i realiteten være et af de sidste skridt mod de facto forsørgelse og ansvarsfratagelse af danskerne.

Vi er allerede godt på vej. Flere borgere end nogensinde før er helt eller delvist afhængige af den offentlige økonomi, der kræver stedse højere skatter og afgifter, ikke mindst pga. masseindvandringen og hvad deraf følger, der koster milliarder – ikke millioner – år efter år.”

Mikael Jalving tager sig til hovedet over endnu et forslag om borgerløn – denne gang fremsat af Liberal Alliances Dennis Nørmark, der har foreslået, at der indsættes 1 mio. kr. på alle danskeres konto når de bliver født til at blive investeret og brugt af den enkelte, når ledighed eller lignende opstår.

ANNONSE

En meget dårlig ide, mener Jalving, der ikke har den store tiltro til de fleste 18-åriges lyst og evner til langsigtede investeringer, men forudser at pengene inden længe vil være brugt på diverse forbrugsgoder – og hvad så? Læs Jalvings indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9298422/hvem-siger-at-mennesket-vil-sit-eget-bedste/

ANNONSE

Ét svar til “Hvem siger, at mennesket vil sit eget bedste?”

  1. KnudMadsen siger:

    LA bliver mere og mere radigaliserede!