Kommentar

Document ønsker alle sine læsere et godt nytår – og takker for det år, der er gået.

Det har været året, hvor Document.dk fandt sin danske form, og hvor stadig flere læsere kom til. En udvikling, som vi ser fortsætte ind i 2017.

2016 har på mange måder været et forfærdeligt år med et øget pres på de europæiske grænser og på europæisk kultur. Og året har vist, at den muslimske terror er blevet Europas faste, men højst uvelkomne følgesvend. Senest med angrebet på julemarkedet i Berlin.

Vil det blive bedre i 2017? Næppe. Der er intet, der tyder på, at presset på vores lande, vores kultur og vores værdier vil mindskes i det år, vi lige er gået ind i. Derfor er der al mulig grund til at tro, at Document.dk vil vokse yderligere i det nye år, for behovet for at læse de nyheder som mainstreammedierne ikke vil bringe, er stor. Og der er et tilsvarende stort behov for at se vores egne værdier og kultur bekræftet og promoveret.

Det gør Document.dk

I dag vil Document på allermest konkrete og prosaiske plan deltage i dansk kultur, som den folder sig ud Nytårsdag: Sidde foran tv og se ligegyldige fjernsynsprogrammer, bevæbnet med paracetamol, cola og resten af kransekagen, mens man venter på at tømmermændene letter tilstrækkeligt til, at man orker stille sig ned i køen til alle de andre, der også skal reparere efterdønningerne af nytårsløjerne med burger og pommes frites.

ANNONSE

Godt nytår.

ANNONSE

Læs også

Godt nytår -
Negerkongens nytårstale -
Karavanen går videre -
Dansk redaktør -
Multikulturens  fristelser -
Mikael Jalving er flyttet -