Tavle

I skal selvfølgelig ikke sidde og vente helt til i aften på …..kongens nytårstale. Så I får den allerede nu. Godt nytår.

Kære landsmænd, venner og medborgere

Det er med stor glæde og og endnu større taknemmelighed, at jeg henvender mig til jer på denne vidunderlige aften, hvor vi sammen siger farvel til det gamle år og byder det ny velkommen.

Året, der er gået, har været fyldt med både udfordringer og triumfer, hvor vi har stået sammen som en forenet nation. Vores mangfoldighed er vores styrke, og i fællesskab har vi skabt en fremtid, der stråler af håb og muligheder.

Vi kan se tilbage på et år, hvor vores folk har vist usædvanlig modstandskraft og sammenhold. Vi har overvundet vanskeligheder, støttet hinanden i tider med sorg og delt glæder i øjeblikke af sejr. Den ånd, der definerer Danmark, er en, der trives i enhed og kærlighed.

ANNONSE

Som vi bevæger os ind i 2024, står vi over for nye udfordringer – krigen i Ukraine, konflikten mellem Israel og Hamas, klimakrisen og coronapandemien, som vi endnu ikke har fået fuldstændig bugt med – men lad os ikke glemme, at enhver udfordring også er en mulighed for vækst og forbedring. Lad os forpligte os til at arbejde sammen for at skabe et samfund, hvor retfærdighed og lighed er hjørnestenene, og hvor hver enkelt borger kan trives og opnå deres fulde potentiale.

Det danske folk er forankret i dets rige kulturarv, og det er denne arv, der vil guide os ind i fremtiden. Lad os værne om vores traditioner, samtidig med at vi omfavner al forandring og innovation. Lad os arbejde for en bæredygtig fremtid, hvor vores børn og børnebørn kan arve en verden, der er rig på natur og velstand.

På denne nytårsaften ønsker jeg hver og en af jer et lykkeligt nytår. Lad os gå ind i det kommende år med hjerteåbne og håbefulde sind og lad os sammen skabe en fremtid, der er fyldt med fred, velstand, lykke og uforpligtende sex.

Tak, og godt nytår!

Se også
Negerkonge på afveje i København

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag