Nyt

Tre teenagepiger blev torsdag eftermiddag forfulgt og chikanered i to timer af optil 30 menn, alle med indvandrerbaggrund, ved købesenteret Sophienhof i Kiel, skriver Focus.

De tre pigerne på 15, 16 og 17 år ble først observered af to mænd på 19 og 26 år. Ifølge politirapporter blev de forfulgt og derefter filmet og fotografered med mobiltelefoner på en restaurant i Sophienhof.

De to mistænkte er av afghansk opprinnelse. Det antas at de videresendte billederne og videoene via sosiale medier. Få minutter senere dukket det op en mobb på 30 mænd. Personene som sluttet seg til de formodede gerningsmændene, havde i følge politiet i Kiel, også indvandringsbakgrunn. Trakasseringen blev efterhvert mer intens. Mændene begloede og forfulgte de tre unge kvindene.

Det er altså ikke længer kun sent på natten i det fri at man skal frygte flokker af unge mænd i byrummet i det nye Tyskland. En torsdagseftermiddag i et købesenter er heller ikke længere et trygt sted at sende næsten voksne piger – i en gruppe på tre. Det er utvivlsomt et tegn på at lov og orden er på vigende front. Alle reagerer på det der fandt sted med at si at det er uacceptabelt, men byen bliver ikke desto mindre en jungel. Med teknologiens hjælp kan en ulveflok tilkaldes på kort varsel. I andre sammenhænge ville man ikke ha nølt med at tale om testosteronbomber.

Det tre pigerne skal ikke ha blitt forulempet fysisk, men de fandt alligevel situationen meget ubehagelig. To av dem klarte at komme seg væk, men vendte tilbage fordi de ikke ville la den tredje stå alene. Der støtte de igen på mobben, som begyndte at chikanere dem påny.

ANNONSE

Efterhvert tog øyenvidner affære:

Forbipasserende som blev vitne til det hele, tilkalte så sikkerhetsvakterne og politiet. Da tjenestemændene kom til stedet, blev de grovt forulempet verbalt. Politiet blev også truet og massivt angrebet fysisk.

Tjenestemændene noterede identiteten til samtlige mistænkte, og har foreløbig arresteret fire af dem. De to hovedmistænkte blev satt i varetægt over natten. Efter afhøret blev de frigivet, og de er nu troligt tilbage i sine bopæler.

Med de omfattende seksuelle overgrebene som skete på Nytårsaften i Köln og andre steder, friskt i mindet, er dette utvivlsomt meget brændbare hændelser. Politiet greb resolut ind – i modsatt fald ville de måske ha frygtet selvtækt i det som er iferd med at bli en farligt polarisered atmosfære.

Det er også gådefuldt at utlændinger som plager unge kvinder, nyder godt af den beskyddelse som pigernes hjemland har givet dem under påskud af at de er politisk forfulgte. Hvor længe vil Europas befolkninger fortsat ha tålmodighed med asylinstituttets blotte eksistens?

Efter at de tre teenageres historie blev kendt og politiet har bedt publikum om hjælp, er det nu andre unge kvinder som har rapporterer lignende erfaringer i det samme købesenter, skriver Der Spiegel. Forretninger i Sophienhof forteller endvidere til lokalpressen at de har økende problemer med unge mænd, samt at det nu er flere grove tyverier end før.

Borgerne er vrede, skriver Die Welt. Det er nok ikke sidste gang.

Skal tro om dette fenomænet også har eksistered et stykke tid i Skandinavien, uden at nogen har gått ud med det?

Det er noget med det nordeuropæiske temperament som gør slikt mulig. Franske kvinder vidle næppe have båret på sådanne erfaringer i stillhed, men måske er de mindre udsatt for slike ting også, fordi deres større nærhed til den arabiske verden forlengst har lært dem at tage sine forholdsregler. I Nordeuropa er det på den harde måde vi lærer, at vi blir lidt mere som Marseille eller Kairo. Historikerne vil måtte spørge sig hvorfor vi var så stupide ikke at ta læring af andres bitre erfaringer.

Sophienhof1

Ikke lenger trygt på købesenteret Sophienhof for unge kvinder.

Focus Der Spiegel Die Welt

ANNONSE

7 svar til “Ulveflokke trænger ind i det urbane rom”

 1. GOvSx siger:

  Massiv sex trakassering på Oslos paradegate – video fra 2014. Men et problem som har vært kjent mye lenger. Men med politisk korrekthet er det for lite fokus på denne type hverdagslig trakassering. Mer i helgene selvfølgelig. Området nederst i Karl Johans gate er kjent for at det henger innvandrer gjenger rundt der, også er det innvandrere som selger dop/piller/heroin. Problem/innvandrer område siden 90 tallet: http://www.tv2.no/2014/08/15/nyheter/ikkegreit/5885579

 2. Ivan Dybdal siger:

  Det er en meget alvorlig samfundsudvikling, som vil nedbryde vores tidligere åbne og frie nordiske og europæiske samfund. Det er en lang traumatisk omstilling, vi skal igennem. Den vil have mange ofre.
  Vi må lære af de eksisterende multikulturelle/multireligiøse/multietniske samfund, hvordan vi skal forholde os til de nye realiteter. Libanon, Sydafrika, USA, Indonesien falder mig ind, som samfund, der må leve med konsekvenserne af den slags.
  De relativt frigjorte europæiske kvinder er nok allerede en saga blot. De kan ikke længere færdes uden mandlige ledsagere, der er i stand til med magt at beskytte dem, når de bliver angrebet af muslimske mænd i det offentlige rum. Problemet er allerede vidt udbredt i forlystelser, indkøbscentre, offentlige transportmidler og gader og stræder. Muslimske mænd opfatter kvinder uden mandlig ledsager, som ‘lovligt bytte’ til brug for deres seksuelle tilfredsstillelse.
  Det er et stort tab for vores kultur.

 3. Johannes Jensen siger:

  Europæisk kultur slutter om 5 til 10 år. Europas politikere de sidste 40 år har været gavmilde med indvandring fra Afrika og Mellemøsten. Når såkaldte flygtninge får bolig, understøttelse og måske arbejde, ja så ringer de hjem og fortæller det. Kom – kom bare kom. Om nogle få år er Europa kvalt af flygtningen. Inden den tid er jeg flyttet oversøisk, til et land uden muslimer. Gud bevare vore politikere, thi de ved ikke hvad de gør.

 4. JC-Jens Christian siger:

  De har INTET m “ulve” at gøre – kan højst sammenlignes m sjakaler – nå ja den er jo allerede blevet brugt –

 5. Nemo siger:

  Det er skægt, hvordan dansk og norsk debattone er forskellig. Generelt er vi friere, men at sammenligne mennesker med dyr er dog et skridt, vi sjældent tager.

 6. Per T siger:

  HVIS nu de tilkaldte vagter og politi havde brugt kniplerne eller endda pistolen mod de mest aggresive sexhungrende muslimer kunne meget være anderledes. Så havde magtforholdet været klart, og de ramte muslimer kunne stortudende komme tilbage til klanen og virkelig føle fysisk hvem der bestemmer.

  Men det er selvfølgelig bare ønsketænkning