Kommentar

I en tale efter sejren ved det franske EU-valg lover Marine Le Pen at skaffe Frankrig af med muslimer, der ikke lever op til den ed, de har aflagt om at respektere og overholde landets forfatning. De skal udvises – eller med et stærkere ord: deporteres – siger hun.
Hør hende i den video, som jeg linker til i første kommentar (6:43 minutter inde).
Radikale moskeer skal lukkes, shariafortalere skal smides ud af Frankrig, og indbyggere med dobbelt statsborgerskab skal fratages deres franske og sendes hjem. Franskmænd, der er konverteret til islam, og nu arbejder for sharia, skal stilles for retten, meddeler hun.
Man kan naturligvis sagtens lukke moskeer og udvise imamer og andre galninge, men hvad gør man med de hundredtusinder eller millioner, der er besatte af tanken om at besejre den vestlige civilisation for at virkeliggøre en barbarisk ideologi fra det 7. århundrede?
Harris Sultan tror, at han har en løsning. Til at begynde med var han også overbevist muslim og støttede ideologiens krav om, at Allah skal herske over alt. Senere indså han, hvor modbydelig denne såkaldte ”religion” er.
Sultan forekommer mere radikal end Le Pen, idet han vil udvise de muslimer, som han kalder ”islamister”, og som kun venter på at gribe til vold for at knuse den civilisation, som Harris Sultan kalder den bedste, verden endnu har oplevet.
At Marine Le Pen tør tale åbent for en masseforsamling, er et tegn på, at venstrefløjen og de professionelle ”humanister”, flygtningevenner og tilhængere af folkeudskiftningen er ved at miste jerngrebet om Vestens offentlige mening. Medierne og ”eksperterne” bliver ved med deres lirum-larum om menneskerettigheder og stakkels flygtninge, selv om meget få at migranterne er flygtningen i Flygtningekonventionens forstand. Men der er penge i ”humanisme” – eller rettere, der har været. Nu er der måske ikke så stor afsætning på opfordringer til at erstatte Vesten med Mellemøsten og Afrika.
Det er også et tidens tegn, at den italienske premierminister, Giorgia Meloni, under jammer og klage har indgået en aftale med Albanien om at huse migranter, som søger ophold i Italien, indtil det er afgjort, om de har adkomst til opholde sig i Støvlelandet.
I øvrigt har Harris Sultan et forslag til, hvordan man kan skaffe sig af med uønskede muhamedanere. Man kan betale muslimske aktører som Talebanerne i Afghanistan og Pakistan for at tage imod dem. For, som han bemærker, vil de gøre alt for penge
ANNONSE