Kopierede/fra hoften

Søndag  er anden runde af det franske parlamentsvalg, og det store spørgsmål bliver, om Marine Le Pens nationaltorienterede Rassemblement National opnår absolut majoritet i Nationalforsamlingen, hvilket ifølge mange iagttagere er en absolut mulighed.
Hvis det sker, må myndighederne belave sig på uroligheder af et omfang, der ligner revolutionære tilstande. Der er udsigt til massedemonstrationer mod Le Pens vælgere, som altså ifølge de rasende venstreradikale ikke skal have lov at stemme efter deres overbevisning. For venstrefløjen findes demokratiet kun i den udstrækning, de har den politiske magt. Det mener størstedelen af de etablerede medier også, så de røde gadekæmpere har ikke meget at frygte. Også fordi de højreorienterede aldrig kan tage sig sammen til at yde modstand mod bøllerne.
Fagforeningerne truer med strejker, der bl.a. vil lamme den offentlige trafik og vareforsyningen, og valgets sejrherrer må beslutte sig til, om de vil benytte statens magtmidler til at knuse revolutionens fortrop eller bøje sig for den.
Voldshandlinger, skyderier og terror er også at forvente.
Franske efterretningsagenter har netop pågrebet ISIS-selvmordsbombere, der planlagde at angribe de Olympiske Lege. Indenrigsminister Gérald Darmanin meddeler, at politiet har foretaget adskillige arrestationer i forbindelse med to separate sager.
Senere kan man forestille sig, at gadens kommunistiske og antisemitiske voldsmænd vil slå kludene sammen Allahs hellige krigere. Hvorfor ikke? De vil begge bringe demokratiet til fald.
ANNONSE