Kommentar

På et eller andet tidspunkt bliver almindelige mennesker trætte af de herskende eliters misregimente, deres løgne og bedrag. Og nu synes turen at være kommet til Frankrig.
Ifølge en nylig meningsmåling står Marine Le Pen’s nationalistiske parti, Rassemblement National (RN), til at vinde et flertal i den franske nationalforsamling, hvis der blev holdt valg i dag.
Målingen, der omfattede 4.000 vælgere, og var bestilt af centerpartiet Les Républicains, viste, at den tidligere præsidentkandidat, Marine Le Pen, kunne opnå mellem 243 og 305 sæder i Nationalforsamlingen. Det er mere end en tredobling fra de 89 pladser, som partiet fik ved valget for to år siden. Der skal 289 til et flertal.
Derimod går det ikke godt for præsident Emmanuel Marons regeringskoalition, der ifølge målingen står til at sted mellem 117 og 165 pladser – en alvorlig nedtur i forhold til de 245, den fik i 2022.
Den såkaldte NUPES-koalition af en række venstrefløjspartier kan se frem til et sted mellem 55 og 79 parlamentspladser, hvis valget blev udskrevet i dag. I den siddende nationalforsamling har sammenrendet af kommunistiske og radikale venstrepartier 131 pladser.
Anledningen til meningsmålingen var, at præsident Macron måske ville blive tvunget til at opløse parlamentet i december, fordi Le Pens parti havde blokeret hans forslag til en ny immigrationslov. I stedet valgte Macron at rette sig efter RN’s krav og gennemføre en skrappere lov.
Tidligere blev Rassemblement National jævnthen kaldt et højreekstremt yderparti, som ingen kunne tage alvorligt. I dag står det til at blive Frankrigs stærkeste, og Marine Le Pen har gode chancer for at vinde præsidentvalget, når Macrons præsidentperiode udløber i 2027.
Foreløbigt samler interessen sig om RN’s chancer ved valget til Det Europæiske Parlament til juni. Også her ser det godt ud for Marine Le Pen, idet hendes parti ifølge en anden meningsmåling gennemført i marts har en føring på 13 pct.point over Macrons koalition.
Den nye politiske virkelighed må sende kuldegysninger gennem EU-bureaukratiet i Bruxelles, som stadig er i fuld gang med at påtvinge de europæiske nationer et globalistisk tyranni.

Købe hos Tales: Sådan døde Danmark        Købe hos Saxo: Sådan døde Danmark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Købe hos Tales:: Frem for alt frihed festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741

 

Købe hos Tales: Ræven går derude, mor

Købe hos Saxo: Ræven går derude, mor

 

Købe: Verden var så rød, mor Erindringer 1942-1980

 

Købe: Frihedens væsen Fra Perikles til Hirsi Ali

 

Købe: Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031

 

Købe hos Tales:: Vidne til vanvidd               Købe hos Saxo:: Vidne til vanvidd

 

Købe hos Tales: Halallucinationer  Købe hos Saxo: Halallucinationer

 

Købe: Knus tyrannerne Erindringer

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden