Hovederne på bloggen

“Hvis det, vi andre kender og elsker, går nedenom og hjem, er det ikke dem, der græder. Ingen tvivl om, at det er et ekstremt synspunkt, og det er næppe til at opdrive i sin rene form særligt mange steder, men det er vigtigt at forstå, hvad den indifferens over for fædrelandet betyder for den politiske tilgang til spørgsmål om kultur og indvandring.”

Den unge, liberale debattør Rasmus Bryggers udmelding om, at han er ligeglad med Danmark og at han ikke føler nogen særlig forpligtelse over for danskerne har fået Rune Selsing til tasterne. Brygger repræsenterer en – ganske vist lille – men også meget magtfuld minoritet i det danske debatlandskab, og deres synspunkter findes tillige i mere udvandede udgaver på den yderste venstrefløj og hos Det Radikale Venstre, hvor det antinationale også har fodfæste. Det er vigtigt at gøre sig disse væsensforskellige præmisser for indvandringsdebatten klart, skriver Selsing. Læs hans indlæg her:

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/runeselsing/ECE9094820/ligeglad-med-danmark/

ANNONSE