Kommentar

Det er muligt at udlede en hvis lærdom af det amerikanske valg. De herskende klasser vil nødig vise deres sande ansigt. Det har Trump tvunget dem til.

Trump har været en så alvorlig udfordrer, at den herskende elite har måttet stille kabinetspørgsmål til sine medlemmer: enten er du med os, eller også er du imod os. Er du imod os, er du vores fjende, og så er der ingen pardon.

Hvis de havde haft en mere troværdig kandidat, ville det ikke have været nødvendigt at bruge så meget pression. Men Hillary er kandidaten fra helvede, og det har slidt voldsomt på elitens prestige at skulle tvinge alle til at slutte op i rækkerne.

Det har også kostet dem i forhold til det folk, de hævder at regere på vegne af. Deres mandat hænger i laser. De holder sig flydende, mere og mere ved brug af magt frem for autoritet. Den er de ved at tabe.

ANNONSE

Historierne om e-postserveren og the Clinton Foundation er bare toppen af et isbjerg. Hillarys maskine ligner en mafia, der har forgreninger overalt. Den har sørget for at etablere bånd til korrupte regimer over hele verden. Saudi-Arabien. Qatar. Hillary vidste allerede i 2014, at disse to lande finansierede IS. Det forhindrede dog ikke Clintons i at tage imod penge fra dem.

De fleste drevne politikere er polerede, glatte. Hillary Clinton er mere som Ceausescu. Ingen tror på, hvad hun siger. Hun har færdige onlinere. I kulisserne lurer Bubba, der bliver den virkelige brains behind power.

Hvis Hillary skulle afløse Obama, vil det blive synlig for hele verden, at USAs magt er for nedadgående. Obama blev udmanøvreret af Putin i Mellemøsten, og selv på hjemmebane er Obama i defensiven. Mennesker på gaden i Moskva spørger: Hvad er forskellen på deres demokrati og vores? AT & T køber Time Warner for 84 milliarder dollars og Clintons News Networks bliver endnu mægtigere.

For bare nogle måneder siden ville vi ikke talt om et oligarki i Vesten. Det gør vi nu. Og det går stærkt.

Julian Assange går fra at være en bad boy til at blive en helt, der trodser den nye globale elite som nægter at acceptere demokratiske spilleregler.

Han bliver interviewet af John Pilger:

JP: You get complaints from people saying, ‘What is WikiLeaks doing?  Are they trying to put Trump in the Whitehouse?’

JA: My answer is that Trump would not be permitted to win. Why do I say that?  Because he’s had every establishment off his side; Trump doesn’t have one establishment, maybe with the exception of the Evangelicals, if you can call them an establishment, but banks, intelligence [agencies], arms companies… big foreign money … are all united behind Hillary Clinton, and the media as well, media owners and even journalists themselves.

I lighed med Roger L. Simon har jeg set med skepsis på Wikileaks, men tingene har udviklet sig i rasende fart.  En ny magtstruktur har åbenbaret sig, og den er fuldstændig ligeglad med, hvad folket måtte mene.

Vi ser det samme med de tre dommere, der vil overtrumfe resultatet af EU-afstemningen. I sommer sagde vi, at det var utænkeligt. Nu gør de det rent faktisk.

What Assange has shown us is that the situation is far worse than any of us imagined, that the power of global elites is so great that political parties are almost irrelevant. These elites endanger our republic and the world to such a degree that transparency is mandatory.

Allerede nu må vi stille spørgsmålet: Hvad er vores svar?

 

ANNONSE

Ét svar til “Lærdom af et valg der ikke har været holdt”

  1. Naatiden siger:

    Bare en liten sang som kan myke opp stemningen, før Clinton vinner valget.

    https://www.youtube.com/watch?v=WIARMMtUdZQ

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte