Hovederne på bloggen

“At forestille sig en statsomvæltning allerede i 2031, er nok i den noget tidlige ende – personligt hælder jeg mod anden halvdel af det 21. århundrede – men omvæltningens partikularitet spiller på det forhold, at en stor andel af herboende muslimer allerede i dag ønsker sig, at Koranen sidestilles med den danske grundlov.

(…)

Lars Hedegaards fødselsdagsgave kaster lys over den følelse af uvirkelighed, som jeg tror, mange sidder tilbage med, når de i et ledigt øjeblik betragter de snakkende klassers benovelse over og omfavnelse af islam i dag. En tilstand, der har varet i mere end 16 år.”

Mikael Jalving har læst Lars Hedegaards nye bog – en Danmarks-dystopi om konsekvenserne af den stigende islamisering og danskernes ultimative reaktioner på den – efter de har gået så gruelig meget igennem. Det har fået ham til at fundere over, at det nu er 16 år siden angrebet på WTC. Et angreb, der for alvor indvarslede den standende krig mod islam, men som vi stadig ikke har vundet. I det perspektiv giver Hedegaards dystopi sjovt nok anledning til optimisme med sin optimistiske slutning, skriver Jalving i sit indlæg, der kan læses her

ANNONSE

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9862902/danmark-gaar-under-men-genopstaar/

ANNONSE