Kopierede/fra hoften

“Vi kan ikke blive ved med blot at iagttage denne udvikling. Vi skal for hele landets skyld sikre, at der ikke bliver flere danske mindretal, og at flertallet vil værne om et Danmark, der ikke lader sig blidt rende over ende af muslimske værdier, vaner og interesser, men i stedet står fast på en vis dansk kontinuitet og genkendelighed fra den ene generation til den næste.”

Mikael Jalving skriver i JP om, hvordan islam og muslimske værdier sniger sig ind på flere og flere danske gymnasier i takt med, at elevgrundlaget ændres og danske elever kommer i mindretal. Dermed undertrykkes danske værdier, der snigende må underkaste sig islam – og hele det almene dannelsesprojekt som gymnasiet udgør udhules fordi de muslimske elever nægter at deltage i projekter og sociale arrangementer.

Læs Jalving her

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9004202/det-danske-mindretal/

ANNONSE

Ét svar til “Det danske mindretal”

  1. Britta Due Andersen siger:

    Aia, der har lige været noget der hed Madens dag eller lignende. Som jeg forstod det af TV DR fik alle daginstitutioner i Danmark samme mad: Boller i karry, selvfølgelig ikke som mor hun lavede dem, men med et “twist”.
    Men lur mig, de boller var ikke med svinekød og kødet var nok også halal.