Nyt

I den tyske byen Chemnitz i det tidligere Øst-Tyskland (tre timers kjøring sør for Berlin) har politiet sperret av et stort område etter at de avverget et bombeangrep. Bildet av den mistenkte syreren, Jaber Albakr, er lagt ut i tyske aviser. Han er på rømmen og skal være iført en svart hettegener med fet skrift. Ifølge Sky News hadde planen vært å bombe en flyplass. Jaber Albakr kom til Tyskland som syrisk “flyktning” ifjor. Han har vært holdt under oppsyn av politiet.

Politiet har utløst en eksplosjon på lørdag ettermiddag.

sachsen1

Flere hundre politifolk jakter på syreren som mistenkes for å stå bak et planlagt terrorangrep.

sachsen2

I denne boligblokka ble det funnet en bombe.

3936a17400000578-3828333-image-a-45_1475931961142

The Independent  MDR Sachsen

ANNONSE

Mest læst

Servicemeddelelse

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid