Nyt

I følge en repræsentativ meningsmåling siger 70 procent af tyskerne, at islam ikke hører hjemme i Tyskland

Næsten en tredjedel af tyskerne er i følge den aktuelle meningsmålinge af den opfattelse, at den enkeltes hverdag påvirkes negativt af et voksende antal muslimer i Tyskland.

Angela Merkel er ikke enig med sit folk (det er måske ikke hendes folk længerr?). Hun siger: Islam hører hjemme i Tyskland. Men 70 procent af tyskerne hævder det modsatte og siger, at islam ikke hører hjemme i Tyskland. Kun 19 procent er enige med forbundskansleren. Det fremgår af den meningsmåling, som opinionsinstituttet YouGov har lavet for TV-kanalen Sat.1.

muslime-deutschland-191010-540x304

Hijab er ikke ønsket som del af beklædningen for offentlige ansatte.  

51 procent af de adspurgte mener at legitimering af vold er en del af islam, mens 31 procent var helt eller delvist uenige i dette udsagn.

25 procent mener at kvindelige repræsentanter for staten må bære hijab som tegn på sin muslimske tro, mens 65 procent var helt eller delvist uenige i udsagnet.

32 procent, altså næsten en tredjedel af de adspurgte, var af den opfattelse at den enkeltes hverdag ville blive forandret til det værre  med et øget antal muslimer i Tyskland. Ni procent vidste ikke eller undlod at besvare spørgsmålet. 57 prosent mener derimod at hverdagen ikke påvirkes.

Bekymringen for at islams indflydelse i Tyskland bliver for stor deles af 71 procent, mens 23 procent ikke opfatter det sådan.

Det skulle være interessant at set en meningsmåling hvor respondenterne blev inddelt i grupper efteretnicitet. Men det er nok ikke politisk korrekt at afdække, hvad etniske tyskere mener? Så hellere blandedem op med tyrkere, kurdere osv. så man kan opretholde indtrykket af at 19 % af befolkningen er positive over for islam. Om fem år er det måske 22 % som er positive, og om ti år 25 %…

Tyskland har det største antal muslimer i Europa, selv om den muslimske del af befolkningen i Frankrig udgør en større procentmæssig andel.

 

Focus

ANNONSE

Ét svar til “Islam hører ikke hjemme i Tyskland”

  1. Mia Thomsen siger:

    Islam hører ikke til nogen steder ud over i Mellemøsten !!