Kommentar

The Establishment kunde ånde lettet op; Hillary havde alt under kontrol sammen med mediator Lester Holt. Donald Trump var i defensiven og snublede til dels over sine egne ben.

Efter debatten kogte medierne over af analyser, der demonstrerede Trumps uegnethed og Hillarys egnethed. Selv om alle ved at det er løgn.

Hillary blev ikke stillet et eneste spørgsmål om e-post-skandalen, Clinton-stiftelsen eller Benghazi. Hun kunde til gengæld fortælle, hvad Trump havde sagt til en latinamerikansk skønhedsdronning for over ti år siden, selvom hun til det samme under et FBI-forhør hele 39 gange svarede: I don’t remember.

Ligsom hun hævdede, at hun kun havde haft én Blackberry. Det viste sig at det rigtige antal var tretten.

Det er en grund til, at næsten 70 procent af amerikanere ikke har tillid til hende. Hendes løgnagtighed er massiv. Havde Hillary været en almindelig politiker, ville medierne have flået hende i stykker for længe siden. Men det kan de ikke. Hun er blevet systemets Guardian Angel. Dets symbol. Hvis hun falder, falder meget med hende. Noget af tilliden til at ordene har den betydning de officielt har. Hun er blevet garanten for den politiske valutas gyldighed.

Det er et risikabelt foretagende. Man behøver ikke skue særlig dybt indad for at opdage, at det liberale Amerika er i dyb krise. George W. Bush fik skylden for Irak-krigen, men hvad har Obama gjort i Syrien og Libyen og Yemen? Eller med Iran-aftalen? Obama har spillet sig kortene af hænde og USA sidder mere eller mindre ribbet tilbage. USAs anseelse er faldet som en sten. I stedet er det Putin, der har formået at fylde vakuumet.

ANNONSE

Der er to USA: Et der lever fedt på globaliseringen, og et der er parkeret på sidelinjen. Dem der tjener store penge gemmer dem af vejen i udlandet, med fiffige skattetricks. Trump har helt ret: Hvis vi havde brugt 20 mia. dollars på infrastruktur kunne mand forsvaret gælden. Men hvad har vi fået ud af pengene?

De samme spørgsmål gælder Danmark og Europa: Hvor bliver pengene af? Hvem skal betale det hele?

National Geographic har lavet en forside. The New Europeans. Det er ikke en joke.

 

national-geographic-the-new-europeans

 

 

 

 

 

 

ANNONSE

2 svar til “Er det lykkedes dem at få ham ned med nakken?”

 1. papers__please siger:

  CNNs (Clinton News Networks) “måling” var den ENESTE der viste at den berygtede Hillary Clinton “vandt” (fordi deres panel har mange flere demokrater end republikanere).

  Og det var selvfølgelig _derfor_ at den samlede danske MSM løgnepresse øjenblikkeligt gik i selvsving og producerede en masse propagandaartikler til nettet som beskrev at den kriminelle Hillary Clinton “vandt”, og at Donald Trump tabte, debatten.

  Den danske LØGNEPRESSE er patetisk !

  Intet under at folk i massevis forkaster MSM, dropper aviser og tv-abonnementer på grund af deres uvederhæftige, ensidige venstreorienterede propaganda !

  • Verden_er_gal. siger:

   Jeg har måttet kutte ut å se på Norsk Rikskringkastings dekning av valgkampen i USA. Grunnen er at magesyre er meget skadelig for tennene.

Mest læst

Dumhedens triumf