Kopierede/fra hoften

 

Formand for Dansk Samling, Morten Uhrskov, ønsker Nye Borgerlige tillykke med, at partiet nu er blevet opstillingsberettiget og angiver opsigelse eller omfortolkning af FNs flygtningekonvention, udtrædelse af Schengen-samarbejdet og indførelse af ægte grænsekontrol som forudsætninger for, at Nye Borgerlige også i praksis kan gøre Dansk Folkeparti rangen stridig:

“Nye Borgerlige kan selvfølgelig ikke garantere, at de andre borgerlige partier efter et valg giver dem, hvad de kræver, men det afgørende kriterium for Nye Borgerliges troværdighed må være, at de viser, at de rent faktisk mener det og derfor ikke viger tilbage fra at sætte deres mandater på spil efter et valg.

Skal der markeres en ægte forskel mellem Dansk Folkeparti og et sandt alternativ, skal det være forskellen på levebrødspolitikeren og den politiker, der sidder i Folketinget, fordi der skal kæmpes for Danmark, selv med fare for egen gode politikerløn.”

Læs hele Morten Uhrskovs blogindlæg her

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet