Nyt

At invandringsminister Inger Støjberg kan tillade sig at foreslå at Danmark suspender modtagelsen af kvoteflyktninger, herunder handikappede, ville været utenkælig i nabolandene. Enda mer at socialdemokraterne støtter forslaget.

Der klages over at V-regeringen ikke gør noget, og talmæssig forslår det ikke meget, men som politisk signal er det ligevel stærkt.

Siden 1989 har Danmark via FN’s Flygtningehøjkommissariat (UNHCR) modtaget omkring 500 kvoteflygtninge om året direkte fra flygtningelejre og alverdens brændpunkter. Men sådan skal det ikke være længere.

Som led i regeringens 2025-plan har udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) nemlig annonceret, at de resterende 491 for i år »skubbes« til senere – reelt er ordningen suspenderet på ubestemt tid, bekræfter Støjberg over for Politiken.

Døren til Danmark er også lukket for handikappede kvoteflygtninge. Inger Støjberg sagde ellers sidste år, at hun ikke havde planer om at ændre på antallet af netop handikappede kvoteflygtninge, der kommer til Danmark.

Begrundelse? Danmark er fyldt op, mener Støjberg. Læs interviewet med Støjberg her.

At Venstres Jens Rohde sier Støjberg har blod på hænderne, lyder hult. Det er romlingen av tomme tønder. Venstrefløjen har ikke andet tilbage enn gamle forslidte udtryk.

Rohde skal passe på. Det kan gå trold i ord. Det europæiske politikere mangler er mave til at tåle at sætte hårdt mot hårdt. Ved at misbruge blodsbeskyldninger kan Rohe bidrage til at politikerne udvikler hårdere hud. Det bliver måske lættere at gå over det punkt hvor der virkelig flyder blod. Rohde sammenligner Støjberg med

Lega Nords, der ifølge politiken.dk har udtalt, at det er bedst for alle, hvis flygtningene døde i teltlejre eller druknede i middelhavet.

 

http://www.politiko.dk/politisk-morgenpost/doed-er-konsekvensen-af-den-politik-regeringen-foerer

ANNONSE