Nyt

Inger Støjberg 

Udover den nye røde regering dropper udrejsecentret på Lindholm, løsner op for afviste migranter på Sjælsmark og vil importere såkaldte kvoteflygtninge bliver det også endnu mere besværligt at hjemsende somaliere. Sidstnævnte har været et særligt ønske for de radikale og Jens Rohde.

Det får nu Venstres Inger Støjberg til at kritisere regeringen for at underlægge sig krav fra de radikale.

Allerede på dag ét får Det Radikale Venstres indflydelse på den nye regerings politik meget negative konsekvenser for Danmark.
Det er alment kendt, at netop rigtig mange somaliere er meget dårligt fungerende i Danmark, og med den lempeligere tilgang som regeringen vil føre, så betyder det nu, at flere somaliere får lov til at blive i Danmark.
Gid regeringen ville passe bedre på Danmark 🇩🇰

Facebook

ANNONSE