Nyt

Barnebrude-Yemen

Selvom hovedparten af uledsagede mindreårige migranter er drenge, har Tyskland oplevet en markant stigning i antallet af piger, der kommer til landet som barnebrude til voksne mænd. Alene i år har Berlin registreret 100 barnebrude.

Og det er en tendens, som ikke ser ud til at aftage, skriver Berliner Zeitung

Berlins Jutizsenator, Thomas Heilmann (CDU), bekræfter det høje antal barnebrude, der er registeret i Berlin i 2016, som efter al sandsynlighed blot vil stige i takt med den fortsatte tilstrømning af migranter fra muslimske lande. Han mener, at det nu er på tide at stramme den tyske lovgivning, der i dag anerkender børneægteskaber, hvis de er indgået uden for Tysklands grænser, så alle ægteskaber indgået med børn under 18 år bliver forbudt.

Den tyske børneforsorg og udlændingestyrelse har forsøgt at imødegået de stigende problemer med børneægteskaber ved at erklære, at de ikke vil udlevere (pige)migranter under 16 år til deres granvoksne ægtefæller. Et tiltag som bliver hilst velkommen af Thomas Heilmann, som vil tage sagen op med  Tysklands justitsminister, Heiko Maas, på et møde der skal finde sted  den 5. september, Her vil Heilmann indstille, at alle ægteskaber indgået med mindreårige bliver kendt ugyldige og annulleret, uanset om ægteskabet er godkendt i et andet land eller af en sharia-myndighed.

ANNONSE

I takt med at Tyskland modtager stadig flere uledsagede mindreårige migranter, vokser udfordringerne med at håndtere de nye problemer som en del af disse børn giver. For hvad skal man stille op med kriminelle drenge, der ikke kan udvises fordi de er mindreårige og med piger, der har set ægteskab med en meget ældre mand som en vej ud af en tyrkisk  flygtningelejr?

Flere rapporter har indikeret, at der er mere end 1000 børneægteskaber i Tyskland i dag. Langt de fleste er indgået mellem mindreårige piger og voksne mænd. I Nordrhein-Westfalen alene har man registreret næsten 200 børneægteskaber. Og bekymringen for at antallet vil vokse er stor. Ikke mindst efter at den tyrkiske højesteret er kommet med en afgørelse, der kan tolkes som en legalisering af sexuelle forhold mellem voksne og børn helt ned til 12 år

http://www.breitbart.com/london/2016/09/01/child-brides-rise-german-capital/

 

ANNONSE